Witaj w Altaronie!
Znajdujesz się na krawędzi między światem realnym,
a magicznym Altaronem. Zrób krok do przodu i przeżyj
niesamowitą przygodę!
|
Rejestracja | FAQ | Lista użytkowników | Kalendarz | Szukaj | Dzisiejsze posty | Zaznacz wszystkie fora jako przeczytane |
|
Narzędzia wątku | Wygląd |
11-11-22, 18:44 | #1 | |||||
|
||||||
Odwiedzin: 12645
|
11-11-22, 20:32 | #2 |
|
Super! Na kilka z tych zmian czekałem z nadzieją, że się pojawią.
Wydarzenie też zapowiada się ciekawie. Oby tak dalej ;) Choć fajnie, jak jeszcze byście zaczęli reklamować tę grę bo przydali by się nowi poszukiwacze przygód. |
11-11-22, 20:32 | #3 |
|
Zmiany ok, ale może tak sezonowy żeby ożywić serwer?
|
11-11-22, 20:45 | #4 |
|
Lud domaga sie sezonowego na zime!!!!
|
11-11-22, 21:36 | #5 |
|
Kozak klient jest :d
|
11-11-22, 23:25 | #6 |
|
Fajne zmiany, ale brak przyciągania okienek, czyli otwierane plecaki, żeby na siebie nie nachodziły, a przyciągały się ich okienka, do tego dochodzi błąd ze zbieraniem, a nie wiem czemu, sierp mi nie działa na krzakach, które się nim zbiera. Wiem, że czasami to kwestia kilku minut i załapania servera, żeby pewna funkcja zadziałała jednak to pierwsze mi się rzuciło w oczy nie mogąc zebrać rzeczy pod depo w Ankardii.
Co do newsa jestem bardzo pozytywnie zaskoczony i nastawiony, bo wracając do gry, oczekiwałem nowości, a tu zaraz po wykupieniu ss już news powstał, że coś jest! Czekam, jeszcze na okno powitania logując się do gry, z informacjami (jak to które usunęli z diablo mobile) Mogłyby być tam zawarte podstawowe informacje o ostatnim update i ewentualnych eventach bądź repach bosów. A bosy mogłyby się respić co kilka godzin a nie raz dziennie losowo wtedy. |
11-11-22, 23:44 | #7 |
|
No skoro dodaliście cos co chciało tak dużo graczy a mialo nigdy nie być dodane nie ważne ze po takim czasie to może dodacie też ten zjebany market bo jako gracz nocny za chuj nie mogłem itemow kupic jak grałem na starcie nie mówiąc juz o tym teraz jak gra 10 osob na krzyż w pick momentach
Edit chodziło mi o to zaznaczanie mobow i zeby nie było ze tylko hejtuje to podziwiam że Westu tyle dobrych rzeczy robi |
11-11-22, 23:53 | #8 |
Doradca
|
Poszukiwania bugów - czas start
12-11-22, 01:14 | #9 |
|
Market (aukcje, ekonomia... ) Trochę polotu dodałoby to grze, a przy okazji pewne rzeczy nabrały bądź by straciły na wartości. W zależności od popytu i podaży.
Dla hardkorowców można by było stworzyć kopalnie do kopania rud i sprzedaży (coś jak kopanie skał w eve online...) |
12-11-22, 11:57 | #10 |
|
Zajebiste zmiany, ogromny szacunek za prace!
Brakuje jednak serwera sezonowego bo wieje nudą i gra 10 graczy |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
Narzędzia wątku | |
Wygląd | |
|
|