Witaj w Altaronie!
Znajdujesz się na krawędzi między światem realnym,
a magicznym Altaronem. Zrób krok do przodu i przeżyj
niesamowitą przygodę!
|
Rejestracja | FAQ | Lista użytkowników | Kalendarz | Szukaj | Dzisiejsze posty | Zaznacz wszystkie fora jako przeczytane |
![]() |
|
Narzędzia wątku | Wygląd |
![]() |
#1 |
|
![]()
Elo elo 320 umc umc joł zią
Tutaj będę wrzucał swoje poezje, rymy, wiersze i rozwiązania do zadań w zeszycie do zerówki "Nauczmy sie literek" Nowe wiersze już w krótce STRONA NA FB Zlajkuj albo hunted
Sygnatura gracza wicked"14:24 Grejpfrut [151]: nie poradzisz nic bracie mój gdy na tronie siedzi ...." Tron-admin w altaronie przypadek? ![]() ![]() Ostatnio edytowane przez mwrobie ; 12-12-13 o 20:13 |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
|
![]()
Przyszła już zima, śnieżek za okienkiem prószy
nic od kompa mnie dzisiaj nie ruszy Będę tak siedział kilka godzinek, doczekiwał się o updejcie nowinek Lecz chyba sobie trochę poczekam, przyniosę sobie kubek gorącego mleka...
Sygnatura gracza wicked"14:24 Grejpfrut [151]: nie poradzisz nic bracie mój gdy na tronie siedzi ...." Tron-admin w altaronie przypadek? ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
![]()
Ale ty głupi jesteś :D
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
|
![]()
Sygnatura gracza wicked"14:24 Grejpfrut [151]: nie poradzisz nic bracie mój gdy na tronie siedzi ...." Tron-admin w altaronie przypadek? ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
|
![]()
Twój wiersz jest trochę... czerstwy.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
|
![]()
wow ktoś się wreszcie wypowiedział, szkoda że znowu jakiś hejter
moje wiersze (jak na razie wiersz) nie są czerstwe, co najwyżej trochę suche ![]() PS nie cytatuj mi tu moich wypowiedzi że jestem w jakimś bronzie czy coś, przestań mnie oczerniać ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
|
![]()
ŚWIETNE!!!
Kiedy kolejne ? :(
![]() |
#8 |
|
![]()
Żale gracza w lola
Znowu... znowu się to stało, a w lolu tych brązów nie mało Wystarczyłoby tylko żeby nie feedowali, lecz jednak znowu mi serię przegrali Zapomnieć o tym nie umiem, a tych bez mózgów nie rozumiem Być może rana zbyt świeża, jednak wciąż mnie przegrana uderza Przeciwnej drużynie wychodziło granie, mojej jednak przeznaczone s*anie Można by teraz nad tym gdybać, a może nie umiem przegrywać?
Sygnatura gracza wicked"14:24 Grejpfrut [151]: nie poradzisz nic bracie mój gdy na tronie siedzi ...." Tron-admin w altaronie przypadek? ![]() ![]() Ostatnio edytowane przez mwrobie ; 16-12-13 o 22:27 |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
|
![]()
Cała prawda, po prostu nie umiesz przegrywać, a jak przegrywasz przez kogoś innego: nooba, afkera, rage kida to (potok niecenzuralnych słów), tutaj nawet codzienna modlitwa nie pomoże. Polecam to co ja zrobiłem - usunięcie lola i dodanie ich strony do blokowanych by Cię nigdy nie kusiło ściągnąć jej ponownie. Pisz dalej! Masz talent do wyrażania swych uczuć w prosty sposób, Twój styl przypomina mi Baczyńskiego O.o
![]() |
#10 |
|
![]()
Merv piłeś coś ?;p xD
|
![]() |
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
Narzędzia wątku | |
Wygląd | |