Witaj w Altaronie!
Znajdujesz się na krawędzi między światem realnym,
a magicznym Altaronem. Zrób krok do przodu i przeżyj
niesamowitą przygodę!
![]() |
#81 |
Lubię placki
|
![]() ![]() Uch, powiem Wam, nie jest lekko w życiu gildii... Najpierw jeden z ostatnio przyjętych zwiadowców okazał się zwykłym rzezimieszkiem. W dobrej wierze przyjęty w szeregi gildii, podstępnie okradł nasz nowy, gildiowy dom. W pierwszej chwili byliśmy w szoku, dochodzeniem objęliśmy 8 osób, które nie miały dobrego alibi na czas kradzieży! Na szczęście już wkrótce nasi szpiedzy zaczęli przesyłać pierwsze raporty. Ukryty tekst: No cóż, trzeba było interweniować. Najpierw ustaliliśmy fakty z liderami nowej gildii złoczyńcy. Chłopaki z Eclipse zachowali się bardzo przyzwoicie, a do tego ograniczyli draniowi dostęp do gildiowych zasobów, rozsądne posunięcie. Później pozostała chyba najsłodsza część operacji, to jest... Ukryty tekst: I wspierały nas w tym siły natury! Ukryty tekst: A nie, czy ja powiedziałem, że zemsta była najsłodszą częścią operacji? Najsłodsza część to miody, które trafią do naszego skarbca wynagradzając wizerunkowe straty. Ukryty tekst: Nie ładnie jest kraść, ale cóż, ładnie jest wyjść potem na prostą. Gorąco życzę Netro i wszystkim jego postaciom ![]() O kurcze, byłbym zapomniał! Jakoś w dzień po kradzieży West wraz z Adaśkiem, Numerem, Rahiluxem, Fenrirem, Tadzikiem, Walantem i gromadą innych Hertagończyków gdzieś przepadli. Powiedzieli, że idą na zachód ścigać złoczyńcę i nie wrócili do dzisiaj (oprócz Rahiluxa, ale on mówił, że został z tyłu bo w poniedziałek ma umówioną wizytę u cyrulika). Mam nadzieję, że są cali i zdrowi. Gdybyście spotkali ich gdzieś po drodze, to przekażcie, że złodziej ujęty, problem rozwiązany, a ten bałagan który zostawili w domu sam się nie rozwiąże. ![]() Niech Wasze i ich miecze pozostaną ostre! Podpisano, Argaryen Catthon |
![]() |
![]() |
![]() |
#82 |
![]()
A do tego podjudzają do spalenia Licoru!
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#83 |
Lubię placki
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#84 |
Lubię placki
|
![]() ![]() Witajcie! Ja tak tylko, by słowem napomknąć o nowym narybku. W ciągu ostatnich trzech tygodni w nasze szeregi wstapili: Camol aka Ralandile Kyogre i Czarodziej Marek Ukryty tekst: Trzymamy kciuki za okres próbny! ![]() Niech Wasze miecze pozostaną ostre, Argaryen Catthon |
![]() |
![]() |
![]() |
#85 |
|
![]()
Gra w której chcesz do nas dołączyć: Altaron cPVP
-Wiek: 25 -Profesja: Elitarny Zwiadowca Nekromanta Alchemik -Imię Twojej postaci: Elaiden' -Poziom postaci: 95 -Doświadczenie w grze: gram od 2011 z licznymi przerwami, największy lvl jaki udało mi się osiągnąć - 105... uczestniczyłem w paru war modach. -Czy posiadasz mikrofon: Tak -Dlaczego chciałbyś do nas dołączyć: gram od dłuższego czasu ale nigdy nie miałem jakiegoś większego lvla przez co nigdy nie poznałem całych uroków Altaronu, dlatego chciałbym dołączyć do teamu z którym wspólnie będzie można pogadać i pograć. Pozdrawiam. |
![]() |
![]() |
![]() |
#86 |
Lubię placki
|
![]()
Elaiden, zapraszam na nasz kanał Discord, gdzie będziemy dyskutować nad Twoim podaniem.
https://discordapp.com/invite/2G9ZRTJ Pozdrawiam, Catthon |
![]() |
![]() |
![]() |
#87 |
|
![]()
wpadnę po 20 bo aktualnie jestem w pracy :)
|
![]() |
![]() |
![]() |
#88 |
|
![]()
-Profesja: Aktualnie Wojownik Duchowny, wkrótce Rycerz Duchowny Elemetalista -Imię Twojej postaci: Zodiak -Poziom postaci: 20lvl, skill 70/65: -Doświadczenie w grze: w Altaron jestem nowym graczem, ale mam spore doświadczenie w RL Tibia -Czy posiadasz mikrofon: Tak -Dlaczego chciałbyś do nas dołączyć: bardzo lubię grę zespołową i chciałbym grać z ludźmi, którzy znają Altaron, żeby czerpać jak największa satysfakcję z rozgrywki. Server PvP |
![]() |
![]() |
![]() |
#89 | |
Mistrz Gry
|
![]() ![]() Cytat:
![]() https://discordapp.com/invite/2G9ZRTJ Niech Wasze miecze pozostaną ostre! Podpisano: Argaryen WsT
![]() |
![]() |
#90 |
|
![]()
-profesja: elitarny rycerz duchowny i alchemik -imię twojej postaci: Wacław -poziom postaci: 75lvl skill: 92 2h -doświadczenie w grze: wieloletnie doświadczenie tibijsko altarońskie -czy posiadasz mikrofon: tak -dlaczego chciał byś do nas dołączyć: imponuje mi gildia Hertagon i bardzo lubię grę zespołową :) Serwer PVP Ostatnio edytowane przez Exoreniuss ; 09-04-22 o 11:29 |
![]() |
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
Narzędzia wątku | |
Wygląd | |
|
|