Witaj w Altaronie!
Znajdujesz się na krawędzi między światem realnym,
a magicznym Altaronem. Zrób krok do przodu i przeżyj
niesamowitą przygodę!
|
Rejestracja | FAQ | Lista użytkowników | Kalendarz | Szukaj | Dzisiejsze posty | Zaznacz wszystkie fora jako przeczytane |
![]() |
|
Narzędzia wątku | Wygląd |
![]() |
#1 |
Doradca
|
![]()
Jako że zabijanie przeciwników na początku rozgrywki jest strasznie monotonne i nudne, przedstawiam wam sposób na zdobycie 10 poziomu w mniej nudny,a bardzo często również szybszy sposób :)
Aby zdobyć nasz upragniony 10 poziom i opuścić wyspę wykonamy kilka misji. Zapraszam do lektury! Mapa wyspy: Ukryty tekst: Przedmioty potrzebne do misji: Ukryty tekst: Naszą przygodę zaczynamy od zdobycia 3 poziomu doświadczenia. Od tego momentu możemy rozpocząć wykonywanie zadań. Pierwsze z nich otrzymamy od młynarza(1. na mapie). Ukryty tekst: Teraz udamy się po pierwszą misję zielarki i misje w kopalni. Ukryty tekst: Teraz zabierzemy ostatnią misję zielarki i udamy się na polowanko! Ukryty tekst:
"Memories, they seem to show up so quick but they leave you far too soon " Ostatnio edytowane przez Shrime ; 13-09-17 o 16:16 Powód: wielbłądy i małobłądy |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
|
![]()
Poradnik fajny, ale czy to nie jest zbyt łatwo przedstawiony sposób na zrobienie zadań? :>
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
|
![]() Cytat:
Najlepiej zrobić rozbudowany samouczek i wypieprzyć ten licor w piździet. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
![]() Cytat:
![]() |
![]() |
#5 | |
|
![]() Cytat:
Żyjemy w naprawde leniwym społeczeństwie, ludzią nie chce się zmywać naczyń a co dopiero zaczynając przygodė z altaronem przechodzic licor kilka godzin |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
|
![]()
Popieram, szczególnie start będzie tragiczny i te polowania na niedźwiedzia
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
|
![]()
Licor w altaronie ma niepowtarzalny klimat.. bym powiedział że większy niż ten który rookgaard w tibii :) Rozmawiając z npc możemy się różnych ciekawych histori dowiedzieć o ich życiu, powodu dlaczego zostali na wyspie itp. Tak więc wielki szacun kto stworzył licora ponieważ zrobił to na najwyższym możliwym poziomie. Ja proponuje aby wyciagniecie szczerbca wyło większe na okres starego serwera, tak by mogło więcej stałych wyspiarzy tam przebywać. Skoro potwory mają mieć 50% więcej hp to martwi mnie to na licorze jak będzie to wyglądało zadając małe obrażenia... oraz walka z młodym smokiem który będzie mial o 50% więcej hp... minotaury to samo :/ nie wygląda za ciekawie.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
|
![]()
Zabicie niedźwiedzia będzie ciekawe :D a administracja powie coś o zmianach u zwiadowcy jak to wygląda procentowo?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
|
![]()
A wszyscy nowi gracze oczywiście poszli od razu bić czerwie, minotaury i młode smoki, z pewnością największy problem licoru
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
![]()
Chłopaki, było mówione przez administracje że moby na licorze nie zostały tknięte, więc prawdopodobnie nie będzie większego trudu bicia czego się chce.
Aczkolwiek jestem ciekaw jak będzie wyglądać anan gdzie wszyscy się blokują przy +200 graczach xD Działa wkońcu ominięcie samouczka poprzez łódkę? Chodzi o to by dostać od razu 2lvl wtedy ;v |
|
![]() |
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
Narzędzia wątku | |
Wygląd | |
|
|