Witaj w Altaronie!
Znajdujesz się na krawędzi między światem realnym,
a magicznym Altaronem. Zrób krok do przodu i przeżyj
niesamowitą przygodę!
|
Rejestracja | FAQ | Lista użytkowników | Kalendarz | Szukaj | Dzisiejsze posty | Zaznacz wszystkie fora jako przeczytane |
![]() |
|
Narzędzia wątku | Wygląd |
![]() |
#1 |
|
![]()
Cześć, głównie chciałbym się zwrócić w kierunku obecnej administracji serwera która widzę, że próbuje coś podziałać, jednak bez wprowadzenia na serwer "świeżej krwi" zza granicy będzie ciężko. Mówię tutaj o innym stanie rzeczy niż 20 osób na serwerze. Chcąc więc pomóc chciałbym osobiście zaangażować się w tłumaczenie dialogów, nazw przedmiotów, misji etc, etc. Jestem w stanie to ogarniać ponieważ jako student lingwistyki zajmowałem się już sporą ilością przekładów.
Z drugiej strony zauważyłem też, że "budzą się" już głosy które chciałyby coś pograć, aczkolwiek co jest zrozumiałe obecny stan serwera, który jest wyludniony im nie odpowiada, jak i mnie również. Stąd moja propozycja, zdaje sobie sprawę, że to duże przedsięwzięcie jednak bez jakiejkolwiek próby obecna sytuacja się nie zmieni. Podsumowując zwracam się więc zarówno do WsT-a o zdanie, jak i do graczy co o tym sądzą. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
|
![]()
ożywienie tego zdechlaka trwa od lat, próba nie strzelba ale żeby ożywić coś takiego trzeba dużo chęci i pracy a przede wszystkim więcej aktywnych osób w administracji. Jeden mały człowieczek wszystkiego nie ogarnie
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
|
![]()
nie dam się nabrać kłamczuszku
a odnośnie tłumaczenia na angielski to uważam, że powinno być priorytetem nr 1 na liście rzeczy do zrobienia i też chętnie poznam obecne stanowisko administracji (najlepiej żeby polski był dalej dostępny i po prostu była możliwość wyboru, + może kiedyś w przyszłości portugalski ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
![]()
morreu morreu
voca um negrinho |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
|
![]()
topographical map of brazil
![]() |
#6 |
|
![]()
Od lat nie raz było mówione czemu nie przetłumaczą na angielski i na tym się skończyło
|
![]() |
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
Narzędzia wątku | |
Wygląd | |
|
|