Witaj w Altaronie!
Znajdujesz się na krawędzi między światem realnym,
a magicznym Altaronem. Zrób krok do przodu i przeżyj
niesamowitą przygodę!
![]() |
#71 |
|
![]()
Nie żaden absurd, tylko przeszkoda w quescie. Skoro widziałeś buchającą parę i płomienie i byłeś pewien że nic nie zrobią to... no cóż Twój błąd.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#72 |
|
![]()
Gratuluję bycia spalonym przez buchającą parę ;].
![]() |
![]() |
#73 |
|
![]()
hahahaahahha jaki bulwers;D
|
![]() |
![]() |
![]() |
#74 |
|
![]()
Dokładnie. Skoro wiedziałeś już, że para zadaje obrażenia i można od niej paść, to dlaczego nie usiłowałeś jej ominąć ? Swoją drogą to czemu niektórzy wolą nie zapobiegać wydarzeniom do przewidzenia ? Ja jak widzę takie coś w grze, to jestem przekonany że jest to zrobione bez kozery i coś tu musi być. Staram się to po prostu ominąć, niż testować co to może być.
No cóż, ale znowu muszę pochwalić za fotki :) Bardzo przyjemnie się je ogląda, temat jest dzień w dzień zasypywany kolejnymi zdjęciami. Bardzo, bardzo fajnie. Oczywiście czekam na więcej. |
![]() |
![]() |
![]() |
#75 |
|
![]()
Podzielam zdania wyżej. Padłeś 3 razy :P za 1 razem rozumiem mogłeś nie wiedzieć, ale po co się potem pchałeś w tą samą "rzekę"? :) Poza tym na screenie masz, że padłeś od wilka hehehe :)
PS. Dobrze Ci tak bo szybko z lvl uciekałeś XD |
![]() |
![]() |
![]() |
#76 |
|
![]()
To nie bulwers po prostu troszke smieszne ze w bezpiecznej strefie jest takie cos. Chcialem sobie zrobic misje ale poki co odpuszcze :D Ominac mowicie, hmmm ciekawe :D probowalem na rozne sposoby jedynym wyjsciem to biegniecie sobie. Trzeba poziom odbic o :)
|
![]() |
![]() |
![]() |
#77 |
Lubię placki
|
![]()
Ja podczas przebiegania przez te płomienie oberwałem tylko raz, za równo 500, a nie zastanawiałem się długo nad zagadką.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#78 |
|
![]()
nad czym sie tu zastanawiac ;o znikaja jedne to wchodzisz na kratke potem znikaja kolejne to znow wchodzisz i tak do konca ha
|
![]() |
![]() |
![]() |
#79 | |
|
![]() Cytat:
Z tego co mi wiadomo to w przyrodzie nie istnieje nic takiego jak strefa bezpieczna, tym bardziej jeżeli chodzi o ogień, parę i rzeczy naturalne, które mogą nas zaskoczyć w miejscu pozornie bezpiecznym. To nie absurd, a całkiem fajny pomysł twórców Alataronu.
![]() |
![]() |
#80 |
|
![]()
Oj tam, bylo minelo, 50 poziom odbity, jeszcze 2 i bede na swoim, lagi niestety przeszkodzily dzis w grze.
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
Narzędzia wątku | |
Wygląd | |
|
|