Witaj w Altaronie!
Znajdujesz się na krawędzi między światem realnym,
a magicznym Altaronem. Zrób krok do przodu i przeżyj
niesamowitą przygodę!
|
Rejestracja | FAQ | Lista użytkowników | Kalendarz | Szukaj | Dzisiejsze posty | Zaznacz wszystkie fora jako przeczytane |
Krótka Wiadomość |
[2023-05-02 14:55] Wprowadziliśmy kolejne drobne zmiany i poprawki. Przed zalogowaniem się do gry prosimy o pobranie najnowszej wersji klienta. Zachęcamy do zapoznania się ze szczegółową listą zmian. |
![]() |
|
Narzędzia wątku | Wygląd |
![]() |
#1 | |||
|
||||
Odwiedzin: 13143
|
![]() |
#2 | ||
|
![]() Cytat:
oraz : Cytat:
Poza powyzszymi popieram dodanie dodatkowych mikstur i zwiekszenie na wysokim late gamowym poziomie uzytecznosci dla gildii dobrego wytrenowanego alchemika(sam mam niska nie zebym siebie promowal)
![]() |
![]() |
#3 |
|
![]()
Nawiązując do: https://forum.altaron.pl/showthread.php?t=21676
Do tworzenia nowych ulepszonych wersji mikstur maga i wyzdrowienia wykorzystać składniki z nowych roślin, które zostaną wprowadzone w aktualizacji. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
|
![]()
nowe mikstury zepsuły real tibie i tak samo będzie z altaronem jeżeli coś zmieniać to poprawić aktualne mikstury bo aktualne przeskoki między nimi są słabe szczególnie z najmniejszych na średnie co wgl się nie opłaca jak już to albo najmniejsze albo największe ;).
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
|
![]()
Dobrze ale mikstury na tibi można kupować w sklepie , a te będzie można tylko wytwarzać przez alchemika to jest różnica
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
|
![]()
oplacalo się kupować mocy jak nie miałem alchemii żeby expic na nutach na hydrach kiedy to miało sens, bo hajs się zwracal i ja się wymanasowywalem. Najmniejsze mnie spowalnialy a największe wastowaly kupne ofc. Przeskoki jak już to na bonusie od alchemii na potach dodających skille, czyli znerfic mixy potęgi itp. żeby dawaly tyle ile teraz tylko na experckich. Nowe poty spoko byle ich nie nerfili po tygodniu obecności bo zaraz zaczna wbijac max alchemie po zrobieniu albo zaczna dawac niesmiertelnosc użytkownikowi albo zrobia nieśmiertelnego bosa.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Lubię placki
|
![]()
Temat fajny, chociaż czasochłonny we wprowadzeniu. W tej chwili pracujemy nad innymi rzeczami, więc przerzucam do planowanych do wprowadzenia.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
|
![]()
Dziękuję za zainteresowanie tematem . Trzymam kciuki za update ;)
|
![]() |
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
Narzędzia wątku | |
Wygląd | |
|
|