Witaj w Altaronie!
Znajdujesz się na krawędzi między światem realnym,
a magicznym Altaronem. Zrób krok do przodu i przeżyj
niesamowitą przygodę!
|
Rejestracja | FAQ | Lista użytkowników | Kalendarz | Szukaj | Dzisiejsze posty | Zaznacz wszystkie fora jako przeczytane |
Krótka Wiadomość |
[2019-12-05 15:11] W dniu 6 grudnia (tj. jutro) serwer gry będzie niedostępny od porannego zapisu aż do około godziny 12:00 w celu aktualizacji systemu i konserwacji serwera. |
![]() |
|
Narzędzia wątku | Wygląd |
![]() |
#111 | |
|
![]() Cytat:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#112 |
|
![]()
Zdarzyło mi się już spotkać osoby, które wracały po kilku miesiącach czy nawet latach i pytały co się stało z ich postaciami.
![]() |
#113 |
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#114 |
|
![]()
Serwer cpvp dla mnie nie istnieje. Pisałem w temacie nowego serwera, o tamtym szkoda rozmawiać.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#115 |
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#116 |
|
![]()
Wracają. Dlatego im większa baza danych jednego serwera (im więcej postaci), tym więcej potencjalnych powrotów graczy, a także osób grających. Myślę, że po złączeniu postaci z dwóch sezonów serwera sezonowego z serwerem niesezonowym, na serwerze niesezonowym by grało 50-60 osób.
Sam bym grał teraz, jakby na aktualnym cpvp grało ze 100 osób + miałbym swoje stare postacie (luffy, gość). Ale aktualnie, ded serwerek, i nawet postaci nie mam (co nie znaczy, że jak bym je miał, to bym grał na takim ded serwerku). |
![]() |
![]() |
![]() |
#117 |
|
![]()
I jak tam hunty chłopaki, konradek dal wam aurę mroku na expa? Przecież to najważniejsze XDD
|
![]() |
![]() |
![]() |
#118 |
|
![]()
dawać tym "dzbanom" ten sezonowy niech im przeniosą postacie będzie kogo bić przynajmniej
|
![]() |
![]() |
![]() |
#119 |
|
![]()
Sezonowy nie będzie przenoszenia kont z cpvp, ruszy od nowa wraz nowa aktualizacją.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#120 |
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
Narzędzia wątku | |