Witaj w Altaronie!
Znajdujesz się na krawędzi między światem realnym,
a magicznym Altaronem. Zrób krok do przodu i przeżyj
niesamowitą przygodę!
|
||||||
| Rejestracja | FAQ | Lista użytkowników | Kalendarz | Szukaj | Dzisiejsze posty | Zaznacz wszystkie fora jako przeczytane |
![]() |
|
|
Narzędzia wątku | Wygląd |
|
|
#91 |
|
|
Czyli jeśli jestem Ryc 2h nekro-alch to dostaje do tych 144% + 10% obrażeń ?
Zajebisty poradnik, wpadłem praktycznie dopiero i tyle w nowym up mnie ominęło. |
|
|
|
|
|
#92 |
|
|
Nie, z tego co mi wiadomo 144%*110% czyli okolo 160%.
|
|
|
|
|
|
#93 |
|
|
ale pytanie lepiej nekro alchem i bic tylko z mroku kozacko czy tez nekro ele ? bic mniej ale z zywiolow rowniez dobrzE?:D
|
|
|
|
|
|
#94 |
|
|
To zależy jaka profe masz. Jak rycerz (2h i chcesz dmg) to ele+alchem, jak zwiad to najlepiej necro+alchem, a jak mag to ele+alchem, albo necro+alchem. To są subki na duży dmg.
|
|
|
|
|
|
#95 |
|
|
Prosiłbym o zmianę Tabelki z amunicją dla zwiadowcy na Aktualną.
Bo strzała wzmocniona ma 37 ataku Bełt 42 itp itd No i co z tego wynika tzn Na którym skilu się blokuje dmg. Pozdr. |
|
|
|
|
|
#96 |
|
Gość
|
Moge prosić o jakieś dokładniejsze info co do tarcz?
Czyli np jak mam tarcze ćwiekowaną, albo łuskową to skill mi prawie nic nie daje? Prosze mi to rozjaśnić D: Z góry dzięki ;) |
|
|
|
#97 | ||
|
|
Cytat:
Cytat:
Czyli dla Ćwiekowanej Tarczy - najlepszej jaką można zdobyć na Licorze (bo to pewnie cię interesuje): 1 Obrony - 22 obrażeń 10 Obrony - 24 obrażeń (o 9% więcej niż przy 1 obrony) 20 Obrony - 26 obrażeń (o 8% więcej niż przy 10 obrony i 18% wiecej niż przy 1 Obrony) 30 Obrony - 28 obrażeń (o 7% więcej niż przy 20 obrony i 27% wiecej niż przy 1 Obrony) 40 Obrony - 30 obrażeń (o 7% więcej niż przy 30 obrony i 36% wiecej niż przy 1 Obrony) 50 Obrony - 33 obrażeń (o 10% więcej niż przy 40 obrony i 50% wiecej niż przy 1 Obrony) |
||
|
|
|
|
|
#98 |
|
Gość
|
Serdeczne dzięki ;)
Mój niepokój wypływał właśnie głównie z ew ograniczeń rozwijania umiejętności obrony na archipelagu, ale także jestem ciekaw jak to działa u rycerza ;) Mam też pytanie ogólnie co do mechaniki obrony/pancerza, co do obrony - to czy redukuje ona procentowo obrażenia tak jak pancerz, czy też mowa o redukcji obrażeń polegającej na częstszym bloku. Co do pancerza czy wpływa on tylko na redukcje obrażeń magicznych? Wydaje mi sie że niet, jednak mechanika takich rzeczy potrafi czasem zadziwić. Ostatnio edytowane przez neilran ; 16-04-15 o 17:16 Powód: co ja odjebałem xD Myśle jedno, pisze drugie, jak zwykle xD |
|
|
|
#99 |
|
|
czyzby zmiejszyli obrazenia ducha-ele? zdaje mi sie ze bylo 115% a nie 106.3%?
|
|
|
|
|
|
#100 |
|
|
Tabelki nie zostały zaktualizowane w poradniku, aktualne tabelki masz na stronie głównej.
|
|
|
|
![]() |
| Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
| Narzędzia wątku | |
| Wygląd | |
|
|