Witaj w Altaronie!
Znajdujesz się na krawędzi między światem realnym,
a magicznym Altaronem. Zrób krok do przodu i przeżyj
niesamowitą przygodę!
|
Rejestracja | FAQ | Lista użytkowników | Kalendarz | Szukaj | Dzisiejsze posty | Zaznacz wszystkie fora jako przeczytane |
|
Narzędzia wątku | Wygląd |
11-11-22, 18:44 | ||||||
|
||||||
Odwiedzin: 16716
|
12-11-22, 16:10 | #11 |
Super zmiany, nowy klient, mimo kilku drobnych błędów i niedogodności, jak najbardziej na plus! Nowy boss też mega. Good job!
12-11-22, 17:21 | #12 |
|
kiedy content dla 150+?
PS pregusia oddaj moje hotkeye z cytatami PS2 wylaczenie antykicka - to juz nawet na tibii takie cos dziala xD bedziesz to jakos przerabiac czy wylaczamy i pora na csa bo ktos przegryzl kable i nie potrafisz sobie pregi z czyms takim poradzic? @edit Kiedy naprawisz relogi? Bo aktualnie to bardziej oplaca sie wylaczyc klienta iksem i od nowa wpisac passy, jest tak z 3-5 razy szybciej niz czekac nawet do 20 sekund XD O tym, że w protection zone nie powinno być blokady wylogowania, to już insza inszość @edit2 no i w changelogu powinno zostac opisane co bylo w regulaminie, a co jest teraz, nawet prawo i sprawiedliwosc otwarciej mowi co zmienia
To do list: x x Ostatnio edytowane przez mexiunio ; 12-11-22 o 17:28 |
16-11-22, 23:37 | #13 |
|
jak dla mnie to jest jedna z najwazniejszych rzeczy by nowi gracze tak szybko nie odpadali oni nie wiedzą co chcą kupic co im się może przydać itp a takto wszystko ladnie widac na markecie co jaki itemek ma itp
|
18-11-22, 08:30 | #14 |
|
No coś w tym jest, zwłaszcza że zdobycie setu dla nisko levelowej postaci graniczy z cudem (wiem to z własnego doświadczenia) bez znajomości bujałbym się jeszcze w starych gratach.
|
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
Narzędzia wątku | |
Wygląd | |
|
|