Witaj w Altaronie!
Znajdujesz się na krawędzi między światem realnym,
a magicznym Altaronem. Zrób krok do przodu i przeżyj
niesamowitą przygodę!
|
![]() |
#1 |
|
![]()
od 42 poziomu robiłem screeny co lvl ;d
42 lvl ![]() 43 ![]() 44 lvl ![]() 45 lvl ![]() 46 lvl ![]() 47 lvl ![]() 48 lvl ![]() 49 lvl ![]() 50 lvl ![]() 51 lvl ![]() 52 lvl ![]() 53 lvl ![]() 54 lvl ![]() 55 lvl ![]() 56 lvl ![]() 57 lvl ![]() 58 lvl ![]() 59 lvl ![]() 60 lvl ![]() 61 lvl ![]() 62 lvl ![]() 63 lvl ![]() 64 lvl ![]() 65 lvl ![]() 66 lvl ![]() 67 lvl ![]() 68 lvl ![]() 69 lvl ![]() 70 lvl ![]() 71 lvl ![]() edit! bez linków! Ostatnio edytowane przez Arkon ; 30-07-14 o 20:35 |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
|
![]()
zrób cos z tym żeby nie trzeba było wchodzić w linki :)
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
|
![]()
Wystraczy skopiowac BBCODE w postaci [img]link[/img] i bedzie widac zdjecia, w linki kolejno nie chce mi sie za bardzo wchodzic wybacz.
Dla przykladu dam screen co masz skopiowac by bylo latwiej :) Wchodzisz na strone www.imgur.com wybierasz zdjecia klikasz start i kopiujesz link BBCode (message boards & forums)na screenie nizej, wlepiasz tu i jest zdjecie: ![]() Ostatnio edytowane przez Selenocosmia ; 06-03-13 o 21:58 |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
![]()
i zmien rozdzielczość bo nic nie widac ; c
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
|
![]() ![]() edit! Ostatnio edytowane przez Arkon ; 30-07-14 o 20:36 |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
|
![]()
teraz jest okej ja proponuje www.imgur.com z tej racji ze nie ma niepotrzebych dodatkowych okien po wyswietleniu i zdjecia sa lepiej widoczne :)
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Lubię placki
|
![]()
Z jakiegoś powodu 1 screen ładuje mi się już minutę. Spróbuj je zmniejszyć/przyciąć przed wrzuceniem i koniecznie zapisuj w .jpg.
EDIT: I się wyjaśniło. Nie wrzucaj screenów w paincie: zapisz jako - .jpg Obraz jest 10 razy mniejszy, więc 10 razy szybciej się ładuje. |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
|
![]()
To normalne w formacie .bmp obraz jest duzooo bardziej w lepszej jakosci, co za tym idzie dluzej sie laduje. W forcmacie /jpg obraz jest troszke rozmazany, mniejsza jakosc zdejcia mnej kb i krotszy czas uploadu.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Lubię placki
|
![]()
Prosta sprawa, tylko, że nawet jeśli to BMP, to na tej miniaturce nic nie widać, a po kliknięciu ładuje się tak długo, że można zasnąć. A prędkość mam pierwszoklaśną. Dlatego powszechnie wrzuca się w JPGach.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
|
![]()
W moim temacie tj. tu https://forum.altaron.pl/showthread....6687#post56687 zjdicia sa wrzucane w formacie .bmp i kazde laduje sie bardzo szybko.
|
![]() |
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
Narzędzia wątku | |
Wygląd | |
|
|