Witaj w Altaronie!
Znajdujesz się na krawędzi między światem realnym,
a magicznym Altaronem. Zrób krok do przodu i przeżyj
niesamowitą przygodę!
|
Rejestracja | FAQ | Lista użytkowników | Kalendarz | Szukaj | Dzisiejsze posty | Zaznacz wszystkie fora jako przeczytane |
|
Narzędzia wątku | Wygląd |
|
07-10-14, 19:41 | #1 |
|
propozycja! lodowi łucznicy!
witam!
wpadłem na pomysł całkiem banalny, bo sprawa jest taka, że mam problem z zdobyciem łuku wody, pomyślałem o nowych lodowych mobach, wpadł mi do głowy lodowy łucznik oczywiście loot z nich to łuk wody, łuczniki noszą się na niebiesko, to niebieskie szmatki mogły by wypadać. :D exp bardziej na taki 120 poziom, bo właśnie takie poziomy moim zdaniem mają najmniej atrakcyjny wybór expa. oczywiście tereny pod Bekalelu/Ajsor. Do tego mogą dojść lodowe wiedźmy (wiedźmy bo tych czarnoksiężników nieco jest. ;x). Ważne jest by moby były kobietami, będzie klimat obok wioski Aganir. podpisałby ich też pod sługusów Frosda exp mocno nastawiony na zwiada i maga, musiała by być to jakaś otwarta przestrzeń z wieloma elementami do biegania w wokół czegoś (kamienia, krzaków.) myślę, że na takich zamkniętych przestrzeniach zwiadem ciężko ;o
Akrą Siocher Ostatnio edytowane przez Arkon ; 12-11-14 o 14:56 |
07-10-14, 20:35 | #2 |
|
Zachwiejesz równowagę w zdobywaniu łuku.
Ziemi - Profce i Bagienne Hydry Ognia - Demce Wody - jakieś łuczniczki na 70 lvl ? Mi się nie podoba.
07-10-14, 20:45 | #3 |
Z Wodników przecież to ładnie leci, tylko nie ma z kim iść...
12-11-14, 14:58 | #4 |
|
Odświeżam
/edycja #1 posta
07-10-14, 22:38 | #5 |
|
exp pod zwiada?to tak się da?
|
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
Narzędzia wątku | |
Wygląd | |
|