Witaj w Altaronie!
Znajdujesz się na krawędzi między światem realnym,
a magicznym Altaronem. Zrób krok do przodu i przeżyj
niesamowitą przygodę!
|
Rejestracja | FAQ | Lista użytkowników | Kalendarz | Szukaj | Dzisiejsze posty | Zaznacz wszystkie fora jako przeczytane |
Zobacz wyniki ankiety: Tak/Nie/Inne | |||
Tak |
![]() ![]() ![]() ![]() |
5 | 55.56% |
Nie |
4 | 44.44% |
Inne |
0 | 0% |
Głosujących: 9. Nie możesz głosować w tej sondzie |
![]() |
|
Narzędzia wątku | Wygląd |
|
![]() |
#1 |
![]()
Wpadłem na taki pomysł:
Ubicie kogoś w party w strefie npvp skutkuje natychmiastową nagrodą w postaci pomarańczowej czaszki. Od tego momentu jesteś tak jak na spvp zwykłym pkerem i możesz zostać ubity w strefie npvp (ofc. pz nadal działa), przez 30minut (czas potrzebny do zniknięcia ciała). Tak o. Teraz edytuje (hehe nie chodzi o spvp). Chodzi mi głównie o to by osoby które zabijają graczy w party mogły zostać ukarane za to, to już nie jeden nie dwa takie przypadki gdy ktoś ubija low lvle, ale dzisiejsza sytuacja skłoniła mnie do napisania tego tematu. Ostatnio edytowane przez Rahilux ; 21-09-18 o 17:05 |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
|
![]()
Nie bardzo rozumiem o co Ci chodzi? Przecież na SPVP nie ma stref non-pvp takich w których można kogoś uderzyć nawet w party. Czyli Depo, domki chyba że ja o takich nie wiem.
Ostatnio edytowane przez Zetix ; 22-09-18 o 12:16 |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
![]() Cytat:
Aj, nie wspomniałem... Chodzi mi o CPVP. +0 Ostatnio edytowane przez Rahilux ; 21-09-18 o 16:33 |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
|
![]()
Pierwszy raz żałuję że Cię nie zacytowałem.
Pisałeś EWIDENTNIE że chodzi Ci o SPVP a potem piszesz OH ZAPOMNIAŁEM WSPOMNIEĆ o który serwer chodzi i o tej samej godzinie piszesz post i edytujesz poparzeni usuwając wpis o SPVP chcąc się wybielić ![]() I nadal jestem na NIE! Mówi się trudno bierz do party ludzi którym możesz zaufać chociaż z tym bywa różnie jak wspomnę pewną sytuacje. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
![]()
Ja nic na tym nie straciłem, i nie łgaj bo nie edytowałem nic takiego, zobacz post który cytowałeś.
Jeśli ktoś da edytuj i nic nie zmieni to wtedy i tak będzie informacja o edytowaniu ;]. Czy jest tu ktoś kto może sprawdzić historie edycji i mu to udowodnić ;]? p.s nie chce nic wybielić say no to racism O mogę zrobić to samemu ![]() Tak wygląda to gdy edytujesz post i dodajesz coś do niego :) Ukryty tekst: Na forum jestem czysty jak łza, i nie mam po co kłamać misiu kolorowy. Ostatnio edytowane przez Rahilux ; 21-09-18 o 16:31 |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
|
![]()
Cóż byłem przekonany że tak napisałeś.
a i już wiem dlaczego byłem o tym tak przekonany Czyli dobrze kojarzyłem źle zrozumiałem. Przepraszam. Zadowolony? Ostatnio edytowane przez Zetix ; 22-09-18 o 12:23 |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
![]()
Si senor
Wiadomość, którą wprowadziłeś jest za krótka. Wydłuż ją do przynajmniej 10 znaków. Tak jak pisałem wyżej, chodzi tu o to by osoba która ubiła innego gracza w party a znajdowali się w tym momencie w strefie npvp dostawała pomarańczową czaszkę. Pomarańczowa czaszka działa jak ta biała tylko, że można wtedy osobę ubić w strefie npvp bez dostania punktu pvp, lecz osoba ma wtedy normalnie pz 15minut. Osoba która posiada pomarańczową czaszkę może... lub nie może wejść do pz (tu nie wiem w sumie jak to rozstrzygnąć, bo na początku chciałem 30minut czaszki dopóki ciało nie zniknie). Każdy kto chce może zmienić to co napisałem. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
|
![]()
witam, dobry pomysł, kiedy wprowadzamy?
|
![]() |
![]() |
![]() |