Witaj w Altaronie!
Znajdujesz się na krawędzi między światem realnym,
a magicznym Altaronem. Zrób krok do przodu i przeżyj
niesamowitą przygodę!
15-10-23, 08:21 | #1 |
Ban Dożywotni
|
I co z tym Altaronem?
Niedawno doszły mnie słuchy, że wstrzymano wszelkie powiewy zmian, ze względu na błędnie podjętą decyzje o opracowaniu konkretnej strategii działania.
Może kupno twitcha pod reklame altaronu nie wypaliło, a prace nad trailerem w Izraelu poszły z dymem w raz z całym konwojem dziennikarzy, ale to nie jest jeszcze powód by zaniechać pełną parą pracę nad nowym, wręcz przełomowym kontentem. Pragniemy raz jeszcze uczcić dzień aktualizacji i nadchodzące Święta w grze, w której "Problemów ciąg dalszy". Jako zespół graczy Altaronu dostrzegamy jednak, że te powoli się kończą i z entuzjazmem wypatrujemy dnia, w którym pozamykacie stare serwery i pełną parą zaczniecie pracować nad nowym, wręcz przełomowym serwerem globalno-sezonowym PVP. |
17-10-23, 19:15 | #2 |
|
nie pal głupa levi, że nie wiesz, że pregusia wyruszył na bezterminowe wakacje
20-10-23, 14:12 | #3 |
|
Zobaczcie daty założenia konta u graczy wypowiadających się na temat tej gry. Myślę że wnioski nasuwają się same.
|
31-10-23, 08:59 | #4 |
|
Dobra dawać nowy server i lecimy z tym na grubo, zima sie zbliża i by sie poklikało
|
31-10-23, 17:39 | #5 |
|
|
10-12-23, 10:24 | #6 |
ta gra juz nie wróci :)
14-12-23, 09:41 | #7 |
|
Czy tez wam strona nie dziala? Planowany jest jakis update? angielska wersja?
14-12-23, 10:08 | #8 |
|
Serwer wyłączony i najprawdopodobniej już nie będzie. Wszystkie postacie wyzerowane i nie idzie tego cofnąć :/
|
17-12-23, 11:20 | #9 |
|
Witam. Ostatnio wróciłem do gry po kilku latach, co prawda nie mam za bardzo doświadczenia ale z chęcią pograłbym z kimś bo same pustki w depo...
Może sami reaktywujemy ta grę? Zakładajcie nowe postacie myślę że większa liczba graczy online to większa szansa na to, że pojawia się nowi ludzie. Zapraszam :) Pytanie! Co się działo że stroną ostatnio i czy to jest zapowiedź końca czy zapowiedź początku? |
18-12-23, 19:17 | #10 |
|
Nowy update: codziennie rajd Abitańczyków na miasto. W przypadku gdy nikt ich nie wybije, każdy gracz traci losową postać. Kiedy postaci się skończą, serwer automatycznie się kasuje i zamyka. Okazjonalnie Abitańczyków będą zastępowali Rokita lub Popiel.
Wygląd | |
|
|