Witaj w Altaronie!
Znajdujesz się na krawędzi między światem realnym,
a magicznym Altaronem. Zrób krok do przodu i przeżyj
niesamowitą przygodę!
|
Rejestracja | FAQ | Lista użytkowników | Kalendarz | Szukaj | Dzisiejsze posty | Zaznacz wszystkie fora jako przeczytane |
Krótka Wiadomość |
[2023-05-02 14:55] Wprowadziliśmy kolejne drobne zmiany i poprawki. Przed zalogowaniem się do gry prosimy o pobranie najnowszej wersji klienta. Zachęcamy do zapoznania się ze szczegółową listą zmian. |
|
Narzędzia wątku | Wygląd |
13-06-14, 21:27 | #11 |
|
Wątpię też by GTW (grupa trzymająca władzę) z Collegium przyjmowało każdego bo chce mieć bonus, od 3 lat jest jedna praktycznie niezmieniona ekipa, jedynie jednostki odchodzą/dochodzą, obecnie Never Ending po utracie lidera zasłużyło najwidoczniej.
|
13-06-14, 21:57 | #12 | |
|
Widzę, że jesteś znawcą obu serverów, jeśli wiesz, że rzekomo "wszyscy są" w Collegium . A wystarczy wejść na stronę Altaron.pl i wejść w zakładkę klany. Mam nadzieję, że pomogłem, i nie będziesz już pierdolił głupot na forum .
13-06-14, 22:41 | #13 | |
Cytat:
A to, że jest kilka podklanów jednego głównego (sam do takiego należę), może być wyznacznikiem do umocnienia pierwotnego. Selbo kogoś Ty przyjął
R.I.P. Altarony :< Niezapomniane chwile, niezapomniani ludzie i przygody... GG 40756490 Ostatnio edytowane przez Mcree ; 13-06-14 o 23:10 |
||
13-06-14, 22:53 | #14 |
|
Ej dobra, to nie jest temat o tym kto do jakiego klanu należy, ani o tym który klan na serwie jest główny, a które to tylko pod-klany. Temat jest o propozycji rozwinięcia tego systemu, więc proszę mi tu nie robić offtopa
|
14-06-14, 00:22 | #15 | |
|
Offtopic - Przepraszam za dygresję, ale uważam, że należy...
Cytat:
@topic Propozycja jest interesująca i konkretna. Uważam, że warto ją wprowadzić (nie jest konieczna całkowita forma przedstawionej propozycji). Natomiast co do samego kierunku zmian skoncentrowanych na poszerzeniu pozycji klanów na serwerach jest wartym rozpatrzenia wg mnie.
Mury to tylko symbol [...]. Prawdziwą twierdzę buduje się z serc i umysłów. Z siły ducha i umiłowania wolności. Andrzej Pilipiuk - Oko Jelenia. Drewniana Twierdza Ostatnio edytowane przez dobryziomek ; 14-06-14 o 00:33 |
|
14-06-14, 04:56 | #16 | |
|
Cytat:
Off top no ale... Z tego co ja pamiętam, a od początku tej wojny jestem w temacie to: Never Enging było gildią neutralną, i nikomu się w nic nie wpierdalało, słuchało się zasad exoritów którzy mieli w głowach najebane masłem wymieszane z dżemem polane czekoladą, czyli w skrócie nie dobrze. W pewnym momencie zaczeły się robić dymy, dlaczego?! Ano bo administracja zrobiła update w którym zjebała parę kwestii, Wietrzyk Maestro się zdenerwował na update, i zaczął ganiać Prosza i Bubska. Wtedy Dostaliśmy propozycję (przynajmniej ja) od Zao i Fardona żeby spróbować powalczyć o serwer i dokopać tym Dratewkom szewczykom wietrzystych mastachuff. Zgodziliśmy się bez problemu, i wygraliśmy wspolnymi siłami. Uwaga! Nie było tak, że NEnding sie rozpadło, po prostu doszliśmy do wniosku że w razie war moda lepiej być w jednej gildi. Na temat latania tylko Collegium po serwerze powiem tyle, bo niektórzy mogą się oburzyć po co w ogóle zabieram głos w sprawie gildi która jest od początku serwera, a ja dopiero w niej 3 miesiące ale... Od zakończenia wojny z starą epoką mezoiku skład ten się nie zmienia, nie ma dochodzących do gildi, mało tego, realni znajomi walczących mają problem dostać zaproszenie. A ludzi na serwerze ciągle przybywa :) Tak ja to widzę. Toppic! Pomysł dobry, tylko czy realny. Wybaczcie ale muszę zamykam :)
14-06-14, 06:25 | #17 |
|
no fajna sprawa , troche jak w innych grach przegladarowych ale pomysl na +
|
14-06-14, 11:25 | #18 |
|
Zajebisty pomysł :)
Ja bym dodał właśnie ulepszanie gildi- ze każdy członek gildii musi zebrac ileś tam itemow i talarów. Na początku w gildi by była określona ilość członków, i im wyższy lvl tym więcej osób leader może zaprosić do gildii i trudniejsze zadania wykonywać. Naprawdę ten pomysł ma potencjał - ale zajebiście czasochłonne : D |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
Narzędzia wątku | |
Wygląd | |
|
|