Witaj w Altaronie!
Znajdujesz się na krawędzi między światem realnym,
a magicznym Altaronem. Zrób krok do przodu i przeżyj
niesamowitą przygodę!
22-10-17, 14:45 | #1331 |
|
Urban: Dobrze, dobrze. Dostaję pieniądze na zakup każdego sprzętu. Dzisiaj wezmę na pewno takie rzeczy: kolczatki, mosiężne zbroje, mosiężne tarcze, pary mosiężnych butów, tizony, królewskie tarcze, gromy, bitewne tarcze, bitewne hełmy, złote hełmy, ale wpadnij też innym razem, bo tak jak mówiłem - ciągle potrzebujemy czegoś innego!
|
30-10-17, 14:09 | #1332 |
|
12:56 Urban: Dobrze, dobrze. Dostaję pieniądze na zakup każdego sprzętu. Dzisiaj wezmę na pewno takie rzeczy: mosiężne zbroje, pary mosiężnych butów, mosiężne hełmy, królewskie nogawice, królewskie pancerze, kościste hełmy, smocze zbroje, smocze nogawice, pary smoczych butów, pary złotych butów, ale wpadnij też innym razem, bo tak jak mówiłem - ciągle potrzebujemy czegoś innego!
|
01-11-17, 20:21 | #1333 |
|
20:20 Urban: Dobrze, dobrze. Dostaję pieniądze na zakup każdego sprzętu. Dzisiaj wezmę na pewno takie rzeczy: nogawice maga, pary mosiężnych butów, demoniczne pomioty, tizony, królewskie nogawice, królewskie tarcze, królewskie pancerze, kościste tarcze, smocze tarcze, złote tarcze, ale wpadnij też innym razem, bo tak jak mówiłem - ciągle potrzebujemy czegoś innego!
|
02-11-17, 20:01 | #1334 |
|
18:53 Urban: Dobrze, dobrze. Dostaję pieniądze na zakup każdego sprzętu. Dzisiaj wezmę na pewno takie rzeczy: mosiężne tarcze, pary mosiężnych butów, odkażacze, królewskie hełmy, kościste tarcze, kościste hełmy, smocze zbroje, pary smoczych butów, złote tarcze, złote hełmy, ale wpadnij też innym razem, bo tak jak mówiłem - ciągle potrzebujemy czegoś innego!
|
03-11-17, 09:47 | #1335 |
|
09:36 Urban: Dzisiaj wezmę na pewno takie rzeczy: nogawice maga, mosiężne nogawice, pary mosiężnych butów, mosiężne hełmy, tizony, królewskie nogawice, gromy, mroczne halabardy, smocze hełmy, bitewne hełmy ale wpadnij też innym razem, bo tak jak mówiłem - ciągle potrzebujemy czegoś innego!
|
06-11-17, 22:12 | #1336 |
|
22:08 Urban: Dobrze, dobrze. Dostaję pieniądze na zakup każdego sprzętu. Dzisiaj wezmę na pewno takie rzeczy: kolczatki, pary mosiężnych butów, tizony, królewskie hełmy, mroczne halabardy, kościste hełmy, bitewne nogawice, złote tarcze, złote hełmy, złote nogawice, ale wpadnij też innym razem, bo tak jak mówiłem - ciągle potrzebujemy czegoś innego!
|
08-11-17, 22:51 | #1337 |
|
19:37 Urban: Dobrze, dobrze. Dostaję pieniądze na zakup każdego sprzętu. Dzisiaj wezmę na pewno takie rzeczy: zbroje maga, mosiężne tarcze, mosiężne nogawice, pary mosiężnych butów, smocze tasaki, królewskie hełmy, smocze zbroje, smocze nogawice, złote tarcze, pary złotych butów, ale wpadnij też innym razem, bo tak jak mówiłem - ciągle potrzebujemy czegoś innego!
|
09-11-17, 19:13 | #1338 |
|
19:12 Urban: Dobrze, dobrze. Dostaję pieniądze na zakup każdego sprzętu. Dzisiaj wezmę na pewno takie rzeczy: mosiężne zbroje, mosiężne nogawice, pary mosiężnych butów, pary królewskich butów, kościste zbroje, kościste hełmy, smocze zbroje, smocze nogawice, złote tarcze, złote nogawice, ale wpadnij też innym razem, bo tak jak mówiłem - ciągle potrzebujemy czegoś innego!
|
13-11-17, 17:42 | #1339 |
|
17:38 Urban: Dobrze, dobrze. Dostaję pieniądze na zakup każdego sprzętu. Dzisiaj wezmę na pewno takie rzeczy: mosiężne nogawice, królewskie tarcze, mroczne halabardy, kościste tarcze, kościste zbroje, smocze tarcze, bitewne hełmy, złote tarcze, złote hełmy, złote nogawice, ale wpadnij też innym razem, bo tak jak mówiłem - ciągle potrzebujemy czegoś innego!
|
15-11-17, 15:36 | #1340 |
|
5:36 Urban: Dobrze, dobrze. Dostaję pieniądze na zakup każdego sprzętu. Dzisiaj wezmę na pewno takie rzeczy: nogawice maga, mosiężne tarcze, królewskie nogawice, pary królewskich butów, kościste tarcze, kościste zbroje, pary kościstych butów, smocze zbroje, bitewne tarcze, bitewne nogawice, ale wpadnij też innym razem, bo tak jak mówiłem - ciągle potrzebujemy czegoś innego!
|
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
Narzędzia wątku | |
Wygląd | |
|
|