Witaj w Altaronie!
Znajdujesz się na krawędzi między światem realnym,
a magicznym Altaronem. Zrób krok do przodu i przeżyj
niesamowitą przygodę!
20-01-17, 17:30 | #31 |
Lubię placki
|
REKRUTACJA Kandydatury graczy El Edward i Stone Heart zostają po dłuższym wywiadzie zostają rozpatrzone pozytywnie. Zostają przyjęci do Hertagonu na okres próbny. Podpisano, Argaryen Dworkin |
20-01-17, 18:28 | #32 |
|
Witam całą gildie Hertagońską :) Chciałbym spróbować dołączyć do waszych kompanów i razem zwiedzać podziemia Altaronu ^^
1. Wiek - 19 lat 2. Profesja oraz subprofesje - Zwiadowca Nekromanta (Jako druga subprofesja: Alchemik) 3. Imię Twojej postaci - Sando 4. Poziom postaci - 22 5. Doświadczenie w grze - Ogólnie moje doświadczenie z Altaronem to będzie razem około rok czasu. Kiedyś grałem tutaj jak jeszcze były mieszane sety. Moje nicki z poprzednich postaci to Alivers, Booble, Almidre, SoloSir, reszty nie pamiętam... Należałem również do gildii Sleepwalkers i grałem wtedy mag duchowny (głównie siocher) :) 6. Czy posiadasz mikrofon - aktualnie nie 7. Dlaczego chciałbyś do nas dołączyć - Chce dołączyć do HertagoN, ponieważ wolę poznawać nowych kompanów do wspólnej gry oraz nie raz pomagać co mi To bardzo odpowiada. Z zasadami Hertagońskimi zgadzam się w 100%. Rozumiem też że wielu graczy mnie nie zna a rekrutacja może długo potrwać lub nie przyjmiecie mnie. 8. Krótka biografia własnej postaci w formie przedstawić moją postać... Może kiedyś w przyszłości uda mi się, a tak to na razie jestem nieznanym poszukiwaczem przygód. |
21-01-17, 09:50 | #33 |
|
-Profesja oraz subprofesje:ryc 1h duch-ele -Imię Twojej postaci:KingKleb -Poziom postaci:17 -Doświadczenie w grze:jestem w grze od 2011 -Czy posiadasz mikrofon:nie -Dlaczego chciałbyś do nas dołączyć:Byłem dawno temu członkiem Hertagon i planuje ten stan odnowić. Ostatnio edytowane przez combo30 ; 23-01-17 o 08:33 |
21-01-17, 20:41 | #34 |
|
-Profesja oraz subprofesje: Zwiad Necro next alchemik -Imię Twojej postaci: Jedi -Poziom postaci: 10 XD i rośnie -Doświadczenie w grze: 2 lata -Czy posiadasz mikrofon: tak -Dlaczego chciałbyś do nas dołączyć: Sentyment do HTG |
22-01-17, 21:48 | #35 |
|
-Profesja oraz subprofesje: Łucznik Duchowny Elementalista -Imię Twojej postaci: Reedian -Poziom postaci: 56 -Doświadczenie w grze: Z Altaronem pierwszy raz mam styczność natomiast jeśli chodzi o Tibię to ok. 10 lat -Czy posiadasz mikrofon: tak -Dlaczego chciałbyś do nas dołączyć: Gram tutaj w wolnym czasie dla przyjemności, zauważyłem, że serwer jest głównie ukierunkowany pod grę drużynową dlatego chciałbym w zgranej ekipie odkrywać sekrety Altaronu |
24-01-17, 22:11 | #36 |
|
Witam wszystkich,
- Wiek: 30 lat - Profesja oraz subprofesje: Czarodziej docelowo nekromanta i elementalista - Imie Twojej postaci: Hanu Man - Poziom postaci: 20 - Doświadczenie w grze: ładnych parę lat w Altaronie, 2 postacie na Non Pvp pod nickiem Hanuman (znane także jako Ogonek :) 190 i obecnie 142 lvl, gildia Sleepwalkers - Czy posiadasz mikrofon: gdzieś jest, a nawet jeśli nie, to nie problem - Dlaczego chciałbyś do nas dołączyć: kolega mnie namawia :) a poza tym w kupie siła haha - Krótka biografia własnej postaci w formie opowiadania RPG: biografia w tym pojedynek z lisami wtedy jak mnie przyjmiecie :)
20:28 Duch Ognisty [25]: Karawana na dzikach we trójkę naraz :) piękna sprawa, tyle dzików, że ja pierdole. 14:41 Eugieniusz: Przychodzisz więc, Hanuman. Zaraz, gdzie twoje akta... Aha, "karawan eskortowanych: 2222". Ostatnio edytowane przez Salmo ; 25-01-17 o 00:41 |
25-01-17, 01:04 | #37 |
Lubię placki
|
REKRUTACJA Wiele czasu nie minęło, ale wysyp podań skłonił nas do przyspieszenia procedury ich rozpatrywania. Z miejsca niestety zaznaczam, że podania graczy Reedian,Jedi i Sando są jeszcze rozpatrywane. Jesteśmy na etapie zbierania gruntowego wywiadu o wskazanych graczach . Zapraszamy do komentowania kandydatur i zgłaszania Waszych uwag. Podanie gracza King Kleb's zostaje odrzucone m.in. ze względu na brak mikrofonu i młody wiek. Po więcej informacji i szersze uzasadnienie zapraszam zainteresowanego do gry. Przyjemnie jest mi natomiast powitać Hanu Mana, uciekiniera z zapomnianego świata, który pogrążył się w ciemności. Witamy w naszych szeregach! OGŁOSZENIA Z ŻYCIA GILDII Od ostatniej wiadomości wiele się wydarzyło. Pokonaliśmy kilka pomniejszych bossów, wykonaliśmy wspólnie kilka misji, przekroczyliśmy liczbę 21 postaci w rankingu, oczyściliśmy gildię z osób chronicznie nieaktywnych (a mimo to, stan osobowy się prawie nie zmienił!). Większość relacji znajdziecie w naszym temacie ze zdjęciami, dlatego tutaj wrzucę jedynie zajawkę ostatnich wrzutów. Z tym strachem to przesadził, bo Strachana akurat z nami nie było. Patrząc na rosnące w gildii poziomy, już wkrótce trzeba będzie zrobić powtórkę! Może tym razem zorganizujemy publiczny wypad? Podpisano, Argaryen Dworkin |
01-02-17, 19:20 | #38 |
Lubię placki
|
REKRUTACJA Na wstępie szybko rozprawimy się z podaniami. Warunkowo przyjmujemy dzielnych zwiadowców Sando i Jedi. Podanie gracza Reedian, ze względu na brak identyfikacji i zainteresowania samego aplikanta, zostaje odrzucone. Żegnamy za to rycerza Last Lost, który dodatkowo co najmniej na 30 dni żegna się również ze swoim kontem. Nie każdy radzi sobie z presją bycia zwiadowcą. Postanowiliśmy również wprowadzić bramkę lvlową - od tej pory do składania podań zapraszamy graczy o poziomie 40 i wyższym. Pozwoli nam to przeprowadzić lepszy, dokładniejszy wywiad, a gracz składając podanie będzie miał już pewną historię. Oczywiście robimy rozsądne wyjątki OGŁOSZENIA Z ŻYCIA GILDII W naszym życiu jak zwykle wiele się działo. Na wstępie - z dumą chwalimy się osiągnięciem pierwszego rycerza Hertagonu - Godfryda Czarnego Następnie zapraszamy do obejrzenia filmowych z naszych wypraw, przygotowanych przez dzielnego Hexenussa. Pokonaliśmy potężnego bossa. Podbiliśmy nowe legowiska Ponadto, w dniu dzisiejszym otworzyliśmy ponownie znaną z pierwszej edycji Hertagońską Gildię Kupców. W sklepie możecie śledzić produkty, które skupujemy lub mamy do zaoferowania. Trzymajcie się i do następnego. Niech Wasze miecze pozostaną ostrze, a jeżeli się stępią - naostrzymy je za rozsądną opłatą Podpisano, Argaryen Dworkin |
08-02-17, 17:37 | #39 |
|
Witam, chciałbym zgłosić swą kandydaturę do Gildii.
-Wiek: Damian lat 24 -Profesja: Mag Duchowny - [wkrótce] Alchemik -Nick postaci: Dejmonomon -Poziom postaci: 45 -Doświadczenie: Grałem za czasów pierwszej edycji teraz wróciłem -Czy posiadam mikrofon: Oczywista sprawa :) Dlaczego chciałbym dołączyć do gildii. Powodów jest parę między innymi ciekawe towarzystwo, które kojarzę z poprzedniego serwera, wspólne hunty, pomoc w zrozumieniu niektórych zmian i najważniejsze to żeby mieć jeszcze większą radochę z gry a jak wiadomo "w kupie raźniej" ^^. Zapytany o przeszłość odpowiada: -Jestem tylko skromnym duchownym, któremu wystarczy kawałek chleba, cosik do zwilżenia ust, żar modlitwy na mych ustach i wykonywanie woli Pana . Mawiają jednak iż jest to wszak człek głębokiej wiary cechujący się skromnością, lecz gdy zwęszy zło, herezję, czy inną plagę nękająca nasz ludzki padół zamienia się w Miecz Pański srogo karzący innowierców oraz czarnoksiężników, którzy zboczyli ze ścieżki zgłębiając mroczną sztukę a istotom nieumarłym niesie zniszczenie wraz z nadzieją na odkupienie duszy. Choć sam nasz bohater mawia, iż opowieści te są wyolbrzymiane przez bajkopisarzy przesiadujących w knajpach, którym hektolitry wyżłopanego piwa podziałały zbytnio na wyobraźnię. |
09-02-17, 19:32 | #40 |
|
Witam, chciałbym zgłosić swą kandydaturę do Gildii.
-Wiek: 25 -Profesja oraz subprofesje: Rycerz Duchowny / Elementalista -Imię Twojej postaci : Norman Price -Poziom postaci: 42 -Doświadczenie w grze: Epizod podczas 1 sezonu. -Czy posiadasz mikrofon: Tak. -Dlaczego chciałbyś do nas dołączyć: Chęć poznania gry, ciągły exp bez party nudzi się bardzo szybko. W grupie zawsze raźniej. |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
Narzędzia wątku | |
Wygląd | |
|
|