Witaj w Altaronie!
Znajdujesz się na krawędzi między światem realnym,
a magicznym Altaronem. Zrób krok do przodu i przeżyj
niesamowitą przygodę!
|
Rejestracja | FAQ | Lista użytkowników | Kalendarz | Szukaj | Dzisiejsze posty | Zaznacz wszystkie fora jako przeczytane |
|
Narzędzia wątku | Wygląd |
29-10-17, 23:01 | #1 |
|
Stronniczosc administracji
Zakladam temat jeszcze raz bo pan moderator catthon uznal moj temat za odwolanie a ja sie wcale nie odwoluje tylko PYTAM dlaczego gracz RMC za przegryzienie kabli nie dostaje bana natomiast ja dostaje bana za teleport? Rozumiem ze selbo mnie nie lubi ja go w sumie tez ale czy to oznacza ze ma kryc doradce?
http://scr.hu/9x7w/zug4j |
29-10-17, 23:13 | #2 |
|
To nie było przegryzienie kabli tylko bug altaronu który chyba dalej jest i Rmc to zgłosil. Tłumaczyc jak on działa nie bede i dodam ze nie jest łatwo go wykorzystac.
|
29-10-17, 23:15 | #3 |
|
Sprawa z Eremce została sprawdzona i rozwiązana - występował bug powodowany zmianą dostawcy internetu, który został rozwiązany. Sprawę dogłębnie sprawdziłem szczególnie, że jest doradcą a co za tym idzie na szczególnym cenzurowanym.
Dawanie sobie teleportów od zawsze było karane i nic w tej kwestii się nie zmieniło - jeśli jestem tego świadkiem - nakładam karę. Temat zamykam, bo kolejna niepotrzebna dyskusja się stworzy, która psuje atmosferę na forum. |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
Narzędzia wątku | |
Wygląd | |
|
|