Witaj w Altaronie!
Znajdujesz się na krawędzi między światem realnym,
a magicznym Altaronem. Zrób krok do przodu i przeżyj
niesamowitą przygodę!
|
Rejestracja | FAQ | Lista użytkowników | Kalendarz | Szukaj | Dzisiejsze posty | Zaznacz wszystkie fora jako przeczytane |
|
Narzędzia wątku | Wygląd |
29-09-17, 15:57 | #1 |
Ban Dożywotni
|
Zmiana nazwy postaci i klanu
Naszym zdaniem wprowadzenie zmiany nazwy postaci i klanu jest spoko opcją, conajmniej połowa ludzi od nas by z tego skorzystała. Gracze również dzięki temu mogliby wspomóc altarony.
Również status szlachecki warto by było wprowadzić w formie jakiegoś przedmiotu w grze, by ludzie mogli sobie tym handlować. Dla wielu nowych graczy obecny altaron jest za trudny, więc mogli by się wspomóc lekko portfelem i zapobiegło by to oszustwom. |
29-09-17, 16:32 | #2 |
|
Co do nicków spoko.
Pacc w itemu hmm sam o tym nie dawno wspomniałem :P |
29-09-17, 17:03 | #3 |
|
Zmiana nicku czy nazwy gildii za pieniążki jest dobrym pomysłem
|
30-09-17, 00:42 | #4 |
|
Mógłby być wprowadzony jeden produkt, waluta/punkty premium jak w wielu grach MMO
kupujemy jeden produkt, handlujemy jednym produktem. SS i wszelkiego rodzaju rzeczy, które mogłyby być wprowadzone później do oferty sklepu w którym je wymieniamy chociażby na zmianę nicku byłoby najlepsze ;p gra nie byłaby wiele więcej komercyjna niż teraz, bo nadal do kupienia byłby jeden produkt. waluta jako item = 100% bezpieczeństwa handlu, nie można byłoby go wyjąć z skrzynki na listy lub zrobić nową jakąś w depozycie by gracze nie gubili jej i takie tam. czyli handel tylko w depo to mój pomysł na te sprawy i moje zdanie
30-09-17, 01:38 | #5 |
Ban Dożywotni
|
altaron coinsy!
|
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
Narzędzia wątku | |
Wygląd | |
|
|