Witaj w Altaronie!
Znajdujesz się na krawędzi między światem realnym,
a magicznym Altaronem. Zrób krok do przodu i przeżyj
niesamowitą przygodę!
|
29-03-22, 12:42 | #1 |
|
Licor
Czy na starcie nowego servera jest możliwość wprowadzenia expa X2 z misji na początkowej lokacji? Myślę, że wiele osób byłoby zadowolonych z takiego rozwiązania.
|
29-03-22, 13:53 | #2 |
|
Mądrego to aż dobrze poczytać :)
29-03-22, 15:21 | #3 |
Gość
|
Usunąć te misje z Licoru żeby te płaczki wreszcie ruszyły dupe i troche pozwiedzały te wysepki i wyuczyły sobie jakieś nawyki rpg.
Ponadto to nie uczciwe że licor można skipnąć sobie pare przedmiotów wymaganych do misji, wystarczy jeden stały wyspiarz w drużynie żeby zalać otsa noobcharami jeśli sytuacja wojenna tego by wymagała. A jak sie komuś nie chce grać, albo nie ma czasu na gre to niech nie gra. |
29-03-22, 15:28 | #4 | |
Cytat:
Po co coś takiego pisać jak nie grasz nawet na serwerze od 2017? Licor to jest samouczek, który powinien po pierwszym przejściu być możliwy do skipnięcia całkowicie. |
||
29-03-22, 16:00 | #5 | |
|
Cytat:
jebnij sie penisem w czolo |
|
29-03-22, 16:48 | #6 | ||
Gość
|
Cytat:
Cytat:
Zresztą nie przypominam sobie żebyśmy sie znali, żebyś miał takie konotacje o mnie wyciągać. |
||
29-03-22, 18:16 | #7 |
|
to przedstaw sie bo pierdolisz na tym forum takie glupoty od dluzszego czasu ze az uszy wiedna najlepiej ci idzie wypowiadanie sie na temat rzeczy o ktorych nie masz pojecia i nawet w nich nie uczestniczysz
|
29-03-22, 18:36 | #8 | |
Gość
|
Cytat:
chłop któremu zależy pograć miesiąc i sie z tym nie kryje, bedzie sie wypowiadał na temat tempa rozgrywki, trzymajcie mnie ludzie. Ps. dwie moje ostatnie wypowiedzi na forum o ile pamietam, to raz przyznałem Ci racje, a druga to gdy mówiłem +/- to samo co Ty, więc chyba zapomniałeś meliski zaparzyć. |
|
29-03-22, 20:16 | #9 |
Gość
|
Większość graczy wg mojej wiedzy nie zna nawet 1/4 powierzchni archipelagu. Kluczowe miejsca oprócz npc to spot z niedźwiedziem/wilkiem i jakaś miejscówka gdzie można pozabijać pare lisów/robaków.
Szczerze to mam to w dupie jak sie wam rozgrywka prowadzi i tak większość tutaj pogra 2 miesiące i da quita, bo są po prostu znudzeni a na to nie ma lekarstwa. Co gorsze jednostki przy okazji sie spłączą że Altaron to kupa itp. Prawda jest chyba taka że jednym sie Altaron znudził, inni mają za dużo zajęć, a nowych graczy chyba Tibia i Otsy zbyt wielu nie przyciągają. Ale jak widze że ktoś tutaj sie domaga rzeczy równoznacznej z tp'kiem na maina to mam ochote napisać co myśle o tym jak rozgrywka szanującego sie mmorpg powinna wyglądać. Ostatnio edytowane przez neilran ; 29-03-22 o 20:25 |
30-03-22, 08:09 | #10 |
|
I tu właśnie widać waszą troskę o ALTARON. Dbacie o własne DUPY.
Licor był i jest potrzebny, a jeżeli potrzeba nowej postaci to nie mówcie że to aż takie wielkie obciążenie. To jest część gry (dla nowych całkiem ciekawa) i jako ukłon dla nowych powinna Zostać ! Zreszta to jest ciekawe z jednej strony ludzie piszą jak gre utrudnić aby grało się długo, a przeszkadza im Licor. Robicie wyjazdy personalne bo ktoś nie gra A MOŻE TEN KTOŚ BARDZO CHCE GRAĆ z jakiegoś powodu jednak się tą grą interesuje. Jedynie można by przyśpieszyć respawn BURAKÓW :D albo szanse na wykopanie zwiększyć, albo zmienić tak że po wykopaniu następna osoba od razu może kopać i nie może wykopać więcej jak potrzeba. Pisałem jaki mam pomysł na usprawnienie w tym temacie: - Zmiana w nagrodach za misje (Krótki Miecz i Tarcza zwiadowcy) w misji Miłość Szymona - Info (samouczka) po osiągnięciu 10 poziomu "Osiągnąłeś odpowiednie doświadczenie poproś zarządce o 'pozwolenie' na opuszczenie wyspy" - Zlikwidowanie opłaty za przepłynięcie (częste kombinowanie jak tu zdobyć pieniądze po zakupie zbroi i miecza w sposób taki żeby nie zdobyć przypadkiem 11 poziomu) Można by jeszcze się przyglądnąć tej pierwszej misji z łopata bo tam lekka motka była (ukłon dla zupełnie nowych). |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
Narzędzia wątku | |
Wygląd | |
|
|