Witaj w Altaronie!
Znajdujesz się na krawędzi między światem realnym,
a magicznym Altaronem. Zrób krok do przodu i przeżyj
niesamowitą przygodę!
26-04-13, 14:29 | #61 |
|
: ) nie wiedziałem że to ty Portalak ;D
26-04-13, 15:30 | #62 |
|
"i z tej historii moral jest taki ze teraz w kraju kroluja buraki i przepychaja sie lokciami w czasach powszechnej chlopomanii kazdy z nich mysli o sukcesie w polytyce i w byznesie kazdy wydyma cie za pare centow bo teraz w kraju kroluje potejto" |
26-04-13, 15:39 | #63 |
|
Pomijając fakt, że Sin'Selemy już rok temu nie było, ale luz. Ważne, że byłeś.
|
03-06-13, 20:36 | #64 |
Cześć :D
Gracie coś? Widzę Portalak aktywny :P |
|
03-06-13, 20:42 | #65 |
|
Ryzy!
Wszystko po staremu, walczymy, wygrywamy, przegrywamy, znów przegrywamy i tak w koło :P. Tylko Trianosa nie ma, więc ognia mało... :D. Come back! |
03-06-13, 20:49 | #66 |
|
Obecnie Collegium wygrywa 100% bitew. Czy to jako jedna, czy jako druga strona. Jesteśmy najlepsi! :)
|
03-06-13, 20:50 | #67 |
Dobrze, fajnie że gracie, też sobie pogram potem :D
Trianosa trzeba ściągnąć, pewnie zaszył się na jakimś nubskim otsie i nie ma kto go oderwać :D |
|
10-08-13, 21:59 | #68 |
|
Zespół Collegium i przyjaciele, jako pierwsza drużyna w historii altaronu, pokonała najsilniejszego bossa w grze - Borute.
Co prawda pozostawione nagrody nie do końca nas satysfakcjonują, aczkolwiek nie tylko dla łupów zabiliśmy tą kreaturę! Podziękować musimy dla kolegów z drugiego serwera, którzy jako pierwsi podjęli próbę pokonania Boruty i przetarli te trudne szlaki, co sprawiło, że my mieliśmy większy pogląd na całą sytuacje. Również dla ekipy z Overdose należą się brawa, bo pomimo o wiele słabszej drużyny podjęli heroiczną próbę zabicia wyrośniętego demona. Zapraszam do oglądania krótkiego filmiku z całego zajścia: Altaron - Boruta 10.08.13r. |
12-08-13, 07:49 | #69 |
|
Lol... gratulacje. Najlepszy bos na serwie został pokonany ;p
21:42 Tamir [46]: To jest jedyna gra MMORPG, w której murzyn nie może poczuć się sobą. :D |
08-12-13, 22:56 | #70 |
|
Krokodyl Dundee 2
Zbliża się czas, w którym zwierzęta mówią ludzkim głosem, ludzie mówią zwierzęcym (po pasterce szczególnie) a w Altaronie spotkać można... krokodyle. Właśnie - widział je ktoś kiedyś?
Ponoć sam Mervakis je zesłał na ten świat, by ukarać wszystkich tych co nie pijają "ruskiego szampana" w Sylwester! Choć czasu jeszcze trochę, to pomyślałem, że jeśli TVN może transmitować już świąteczne reklamy to ja mogę podzielić się z Wami takim... opłatkiem . Nie przedłużając: Ja wraz z całym klanem Collegium, ludźmi zrzeszonymi pod nasz sztandar oraz krokodylami, życzymy Wam wszystkiego najlepszego! Tak po prostu! Bądźcie zdrów Altarończycy! |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
Narzędzia wątku | |
Wygląd | |
|
|