Witaj w Altaronie!
Znajdujesz się na krawędzi między światem realnym,
a magicznym Altaronem. Zrób krok do przodu i przeżyj
niesamowitą przygodę!
|
||||||
| Rejestracja | FAQ | Lista użytkowników | Kalendarz | Szukaj | Dzisiejsze posty | Zaznacz wszystkie fora jako przeczytane |
![]() |
|
|
Narzędzia wątku | Wygląd |
|
|
#1 | |||
|
||||
|
Odwiedzin: 230870
|
||||
|
|
#2 |
|
|
Gratuluje :)! Duzy + dla Cb ;).
|
|
|
#3 |
|
|
90+ dalej trolle (330-340k expa z bonusem, łatwo i przyjemnie)
kościane pojedynczo? proszę cię, za słaby exp, lurować po 2-3 i spamować odes rago (broń zaklęta na świętość). |
|
|
|
|
|
#4 |
|
|
Na 90 poziomie raczej nie pobijesz 3 kościanych z odes rago.
|
|
|
|
|
|
#5 |
|
|
fajnie, też myślałem nad tym aby zrobić poradnik dla rycerza jako że ten daarka nieaktualny
mógłbyś dodać jakieś screeny z expa :) |
|
|
|
|
|
#6 |
|
|
teraz się rozpiszę
po pierwsze: tak da się rade trzem kościanym (jak najbardziej na ukos trzeba je mieć) oczywiście bazuje na swoim doświadczeniu, aczkolwiek miałem hape tawis (to ma również znaczenie). po drugie: po co ulepszać mlvl do 9 i robić przerwę? znaczna większość ludzi padnie i straci to kilka % a jak ponownie rozdamy pn to doda nam tylko te kilka % więc jesteśmy stratni, polecam się pomęczyć i od razu dobić do fulla. po trzecie: ten poradnik nie jest poradnikiem, nie odpowiada na najważniejsze pytania, większość informacji w nim zawartych jest skopiowana z faq itp. powinieneś się rozpisać na temat sub-profesji, opierając je na doświadczeniu swoim jak i innych wojowników (nie posiadasz wszystkich sub-profesji, więc masz prawo nie wiedzieć o wszystkich zaletach i wadach) przykładowo duchowny: aktualnie najlepszy wybór bo posiada zaawansowane leczenie które może nie jest konieczne ale sprawia że na wyższych poziomach gra jest wygodniejsza (rozpisujesz się na temat czarów), przywódca - rzadko używany, tylko na wspólnych huntach z innymi profesjami (zwiększa umiejętności) skupienie ducha - działa na zasadzie magicznego cięcia, zadaje obrażenia od świętości itp itd... do opisu dodajesz swoje spostrzeżenia, swoje DOŚWIADCZENIE odnośnie tej klasy. Poradnik jak każdy inny, większość informacji jest zawarte w innych poradnikach, jest on również bardziej o grze niż o wojowników (który jest w temacie) moja rada: skasuj go i napisz od nowa (pomogę jak chcesz) aktualnie jest to tekst napisany tylko dla statusu szlacheckiego i jeżeli w takiej formie zostanie zatwierdzony to będzie świadczyło o całkowitym spadku profesjonalizmu. |
|
|
|
|
|
#7 |
|
|
Więc tak - po pierwsze: ciężko ustawić sobie 3 kościane tak aby każdy stał na skos. Jest bodajże jedno miejsce, które umożliwia ustawienie ich tak bez konieczności zmiany własnej pozycji.
po drugie: wymaxowanie mlvl na niższym poziomie mija się z celem, tracimy PN które możnaby wklepać w skille po trzecie: poradnik nie ma na celu podania jak na tacy wszystkich aspektów gry. Wybór subprofesji powinien należeć tylko i wyłącznie do gracza. Narzucanie przyjętych reguł sprawia, że gracz nie może się usamodzielnić, co moim zdaniem jest lekką przesadą. Podałem jedynie główny bulid jaki jest wybierany dla rycka. |
|
|
|
|
|
#8 |
|
|
ad1
kto mówi że WSZYSTKIE mają stać na ukos. ad2. kto mówi żeby maxować mlvl na niskim lvl, "proponuje się pomęczyć (wbijać poziomy z małym mlvl) i od razu do fula (za jednym zamachem)" ? ad3 no ale to ma być wybór świadomy czy losowanie? żaden nowy gracz nie zna się na nich więc to jest branie kota w worku, dlatego doświadczony gracz robiący poradnik powinien napisać o sub-profesjach jak one wyglądają w praktyce a nie tak jak powinny wyglądać. |
|
|
|
|
|
#9 |
|
|
łuskowy może na u kowala kupić, nie wiem jak z innymi setami.
|
|
|
|
|
|
#10 | |
|
|
Cytat:
Łuskowego już nie kupisz ani u Maćka, ani u Piotra. |
|