Witaj w Altaronie!
Znajdujesz się na krawędzi między światem realnym,
a magicznym Altaronem. Zrób krok do przodu i przeżyj
niesamowitą przygodę!
|
Rejestracja | FAQ | Lista użytkowników | Kalendarz | Szukaj | Dzisiejsze posty | Zaznacz wszystkie fora jako przeczytane |
![]() |
|
Narzędzia wątku | Wygląd |
![]() |
|||||||||
|
|||||||||
Odwiedzin: 70532
|
![]() |
#21 |
![]()
A, już mi się nie chce Ruda odpowiadać na te śmieszne kłamstewka, ide oszukiwać 40lvle i wbijać teamkowi nóż w plecy.
Eluwa. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#22 | |
|
![]()
nekro alchemik na dualu, polecam jesli masz czas na dłuuugą przygode :D
Cytat:
To jedynie udowania poziom gracza, czego musisz się spodziewać nowy altaronczyku w tej grze, bo to takie ameby utrudniaja dostep do informacji elementarnie potrzebnych nowemu graczowi. Co do oszczerstw ja Twoje odejście widze tak: https://www.youtube.com/watch?v=NHycPiY6wEM Buszmenie odmaszerować.
![]() |
![]() |
#23 |
![]()
Zróbmy sobie temat w Hydeparku, argumentów nie brakuje, po co mam wracać do tego ja okradałeś własną gildię na skladniki, ubijales ich, jediemu 50t wziąłeś xD.
No powiedz mi jakie osoby oszukałem, ilu okradlem a może specjalnie ubilem na teamhuncie. Ja sobie spokojnie odpowiadam, ty edytujesz posty z coraz to innymi dogryzkami, świetnie się to czyta :poggers. Może wrócimy do pewnej rozmowy z discorda, może do niej dorosłeś paragrafiarzu. xD. To co, temat w HP? |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
|
![]()
Nic nikomu nie ukradlem poza jedim ktory okazal sie zdrajca, a jedynie zabralem mu to co dostawal za zdrade xD
Ubijalem Jediego ktory byl zdrajca? xD a skladnikow nikomu nie bralem ;) Jesli ktos tu jest klamca i zlodziejem to moze ty, a oczerniajac bezpodstawnie mnie na podstawie zeznan 11 latka.. coz, ja znam odpowiedz, a reszta moze sie domyslic :) p.s. sry lecz nie mam czasu klucic sie z trollem ktory swoje argumenty czerpie z swojej ujaranej glowki ;) walnij se bongosa i pogon smoki, to ci lepiej wychodzi. edit: sry lecz ty serio wpadles do jakiegos cpunskiego kociolka snoopdoxixa i Ci sie poprzewracalo w główce xD edycje były do poprawy znakow interpunkcyjnych ;) wybacz, lecz dyskusja z osoba na Twoim poziomie jest bez sensu xD moge robic to publicznie by inni mieli swiadomosc kim jestes, a ze tego nie widzisz to juz nie moj problem ;) lece pa moj ulubiony trollu :* przynajmniej zawsze mam pewnosc ze odpiszesz, proznosc Cie zawsze zzera by ostatniemu napisac i dopowiedziec swoje oszczerskie slowo na koncu xD czym czesto zakanczasz offtopem tematy ktore moga cos do gry wniesc ;) moze kiedy to administracja dojrzy to ukruca te bezsensowne praktyki, wystarczy spojrzec na wiele tematow ktore twoja i podobnych zasluga po odbiciu od glownego watku zakaczyly sie bez slowa :) choc niespodziewam się zmian, jak wiemy admini nie maja czasu na grudniowy upate, to gonienie trolla to bezsensowna strata czasu.
![]() |
#25 |
![]()
No i pogchampik
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#26 | ||
|
![]()
@Ruda
Wypisując po poradnikach jaki to rycerz nekro alchemik jest słaby altaronu nie zmienisz. Zacznij może od jakiegoś tematu w dyskusjach albo w propozycjach, co ty na to? Odnośnie tego czy dual jest chujowy - owszem, jest. Saju bije mnie z 2x pogromca 60 i 58 atk po 0-50 (mag w secie chaosu nie do końca wyklepanym i w demo tarczy xDDDD) przy 105 1h, suchy swoim kniczem mając 20 jednoręki więcej bijąc z tardisana +5 przebijał się we mnie po 100-150. Saju tym kniczem ma problem zrobić 1kk, gdzie 2h na jego lvlu zrobi to na spokojnie na górskich. Ktoś mówił, że przy 193 zręki dual = dmg 2h, no ale coś tutaj się nie zgadza, bo Saju ma 195 xD. Knicz duch ma daarfe i hape tawisa Knicz ele ma como lefke i 15% resista od żywiołów Knicz alch ma outficik :poggers A ryc nekro? XD Cytując fafkę Cytat:
Cytat:
Dobra, elo
![]() |
![]() |
#27 | |
![]() Cytat:
Niech nikt nie robi duala, nie ważne jaką kombinację, dual w obecnej sytuacji jest niegrywalny :) |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#28 |
|
![]()
Poradnik spoko ale brakuje opcji facc i pacc na 45 lol zywiolaki oprócz ognia są fajne . Poradnik ogólnie spoko ale rozbudowanie exp na jaki lol kijowe . Za 230 miedziakow bodajże mamy 3 ładunki po 700 użyć u npc . Tutaj brakuje rozwinięcie o profesje inne . Zdobywanie poziomu jest niechlujnie bez rozwinięcie zrobione + robisz poradnik pod woja nie uzależniają go do expienia tylko z duchownym
|
![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
|
![]()
Po poprawkach poradnik wygląda fajnie, ALE brakuje mi informacji o 2h nekromancie, expy różnią się dość mocno względem duchownego 1h,
|
![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
Ban Dożywotni
|
![]()
faktycznie fajnie jakby poradnik zawierał więcej o nekromancie
|
![]() |
![]() |