Witaj w Altaronie!
Znajdujesz się na krawędzi między światem realnym,
a magicznym Altaronem. Zrób krok do przodu i przeżyj
niesamowitą przygodę!
|
||||||
| Rejestracja | FAQ | Lista użytkowników | Kalendarz | Szukaj | Dzisiejsze posty | Zaznacz wszystkie fora jako przeczytane |
![]() |
|
|
Narzędzia wątku | Wygląd |
|
|
#1 |
|
|
Nie wiem jak to dokładnie opisać. Jak grałem to mniej więcej pamiętałem co i jak i szło grać. Obecnie miałem dłuższa przerwę i część misji zapomniałem wiec poczułem się trochę jak nowy gracz i częściej korzystam z zakładki zadania i cóż jest ona dość niewygodna. Po pierwsze klikając z dziennik misji wyskakuje na samym środku nie możemy jej skalować. Jak przesuniemy to dwukrotne klikniecie w misje otwiera okno na środku zamknięcie wraca do zakładki zadania w zmodyfikowanej pozycji. Ponowne otwarcie znów na środku.
Może można by coś zmienić żeby można było działać z włączoną zakładką żeby widzieć co aktualnie mamy zrobić. Może jakiś wykrzyknik przy misji w której nam się coś zmienia. Teraz musimy jej szukać. Ja wiem gdzie szukać ale już taki nowy gracz nie za bardzo. |
|
|
|
|
|
#2 |
|
|
Spokojnie, z tego co widzę po poziomie wypowiedzi to tutaj grają tylko dzieci z poprawczaka, a im samouczek nie potrzebny.
|
|
|
|
|
|
#3 |
|
|
Tu nie chodzi kto tu gra ale o to kto by mógł tu grać i żeby takie osoby zachęcić niestety bez pomocy starszych graczy próg wejścia dla nowego gracza jest za wysoki żeby zechciał zostać
|
|
|
|
![]() |
| Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
| Narzędzia wątku | |
| Wygląd | |
|
|