Witaj w Altaronie!
Znajdujesz się na krawędzi między światem realnym,
a magicznym Altaronem. Zrób krok do przodu i przeżyj
niesamowitą przygodę!
![]() |
#101 |
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#102 |
|
![]()
Wracam dziś do wbijania doświadczenia :).
Na początek wykonanie paru misji, weszło na nich ok. 40% do lvl Pierwsza ![]() Druga ![]() ![]() ![]() ![]() Trzecia ![]() A teraz wyruszam expić - Cyklopy, Oficery lub.. Raidar? |
![]() |
![]() |
![]() |
#103 |
|
![]()
Wylądowałem na Kościejach, oto efekty:
![]() ![]() ![]() ![]() A oto loot: ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#104 |
|
![]()
No widze ladnie dajesz :) Tyrond niezaczarowany smoczy tasak to nie przekret, po prostu rozladowalem go runami, a reszty nie starczylo juz hehe.
Bracie mosiezny helm dla Cb w domku lezy. @@EDIT Dwa awanse czyli, poziomy 64 i 65 osiagniete. ![]() ![]() Ostatnio edytowane przez Selenocosmia ; 21-02-13 o 19:54 |
![]() |
![]() |
![]() |
#105 |
|
![]()
I czego mi uciekasz z tym lvl?! :D
|
![]() |
![]() |
![]() |
#106 |
|
![]()
W końcu łuk idzie w odstawkę!
![]() ale jednak.. :D ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#107 |
|
![]()
Gratuluje a teraz ja :)
Taki tam sobie hit :) ![]() 1500/1500 z jakims dzieckiem ktory sie wpieprza na exp. Pinio aka Kwas zapamietam sobie ty sie wpieprzasz, wiec licz na to ze tez Tobie bede sie wpie..lac na exp. Wyzywanie Tobie nic nie da. ![]() Koniec misji, ostatnia przede mna :) ![]() @@EDIT Na koniec smoczy helm +3: ![]() Ostatnio edytowane przez Selenocosmia ; 22-02-13 o 21:02 |
![]() |
![]() |
![]() |
#108 |
|
![]()
BANG
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#109 |
|
![]()
Bylem przy Twoim awansie, teraz dam zdjecia z dwoch dni :)
Na sam poczatek trzy awanse: Awans na 66 ![]() Awans na 67 ![]() Awans na 68 ![]() To na tyle z awansow, czas przyszedl na wykonywanie misji: Wybralem sie na Ankardie do mnicha Abbon tak dobrze szlo ze wszystkie misje u niego skonczylem, oto kilka zdjec: ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Na koniec skonczona misja u Gawena wraz z dostepem do dalszej czesci obozu, a co lepsze do Urbana! Nagroda to pierscien rekrutera korony: ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#110 |
|
![]()
Dzis spedzilem troszke czasu na misjach z jednym malym awasnem :)
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Awans na poziom 69, a to tylko misje. ![]() Dzieki za pomoc Scurvy i Sunflare oltarz zaliczony i wpadlo 30k expa niestety nie trafilem w guzik i nie mam screena, ale za to jest zdjecie oltarzu :) ![]() To na tyle dobranoc. |
![]() |
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
Narzędzia wątku | |
Wygląd | |
|
|