Witaj w Altaronie!
Znajdujesz się na krawędzi między światem realnym,
a magicznym Altaronem. Zrób krok do przodu i przeżyj
niesamowitą przygodę!
![]() |
#41 |
![]()
W momencie w którym Druid wield pada wielki levi zarządza odwrót i wybiega z goblinów, aż tak się boicie Wielkiego Gwandera?
ps. wcale nie pobiegliście pod południową bramą kawałek za mną gdy moi już byli obok karawany essa propagande bedziesz sial conajwyzej na upiorzycach o 2 w nocy i chyba taki był cel tego tematu, gdzie na forum w głównej większości przebywają obecni członkowie exo/coll i nikogo nie obchodzi wasz dosiad na psychice nocnych marków. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#42 |
|
![]()
![]() |
#43 |
|
![]()
Nie no jestem za tym, by tego cwela leviego jebac w każdą dziurę do konca altaronu(podobnie jak na tibi, do zadnego teamu wjazdu nie ma).
Ale jak chujowe jest uciekanie na trapa 200+ poziomami, gdzie tam 5 osób jest co dmg moze robic, w tym łomot który pewnie od 3 osób pada. Trap ots, jestem za wyjebaniem i zniszczeniem 90% trapów w tej grze, bo następna edycja będzie jeszcze bardziej żałosna od tej i na 5 godzin akcji będzie 5 minut napierdalania się. |
![]() |
![]() |
![]() |
#44 | |
Ban Dożywotni
|
![]() Cytat:
Później z niektórymi z kenory grałem na anticę vs reszta serwera Jakoś Frycu do mnie pisał, czy wbijam na merge nexy z ragną, ale ty wiesz lepiej :| Bakuś z vity też mi składał propozycję, jeszcze jak na kenorze gralem :| Dyskusja z tobą jest gorsza niż z rahiluxem, bo jesteś zakłamany bardziej niż on. Dodatkowo wieję od ciebie hipokryzją tak, jakbyś był jej definicją. Na tym zakończę dyskusję z tobą, ogólnie miałem jej nie zaczynać już w moim poprzednim temacie bo jesteś dla nas skończony xD |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#45 | |
|
![]() Cytat:
Lepiej grac na nonpvp niż w to bagno zwane pvp, gdzie idzie sobie przez mw przechodzić. Zreszta, nie ma co na ten temat z tobą dyskutować bo za chwilę wysrasz tu swoje racje, które pasują idealnie do twojego odklejonego swiata Uciekłeś do exorit bo jebałem cie na discordzie od początku serwera I to cie zabolało, i tak dziwie się, że tak długo wytrzymałeś. Ty jesteś tak przypierdolony, że potrafisz jakieś głupoty mówić na temat mojej rodziny i prywatnego życia co powinno cie akurat najmniej interesować, ale jak widać w życiu każdy w jakiś sposób musi się dowartościować. Nie ma to jak wchodzić na discorda i chwalić się, że wujek z Ameryki przyjechal i dal ci 500zl + kupił jedzonko za 2tysie dla całej rodziny. Co tutaj dalej podsumowywać, mocny w gębie tylko i wyłącznie a jebany przez wszystkich. Ja naprawdę dziwię się tym 5 osobą, które nadal z tobą grają. Pozostałe osoby na szczęście mają jeszcze jakaś godność człowieka by z toba nie grac, a jest to zdecydowana większość XD I tak, oczywiście, że ludzie będą się z ciebie śmiać na customkach bo jest z czego, oj jak bys słyszał jak brzydko o tobie mówimy to byś zasnac nie mogl Ostatnio edytowane przez Exoreniuss ; 08-02-22 o 00:00 |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#46 |
Ban Dożywotni
|
![]()
Dobra śledzik uspokój się. Nie chcę mi się z tobą gadać. Nie pieczę mnie aż tak do ciebie jak ciebie pieczę do mnie.
Ogólnie nasi koledzy z enemy popadali na borucie dwukrotnie. Robią sobię tpki czyli wykorzystują bugi, żeby połapać nas. Później wkleje ich deseczki [*l ilrlal na rs |
![]() |
![]() |
![]() |
#47 |
|
![]()
Dzisiaj czeski remis na borucie, czekamy, co przyniesie jutro.
Pozdrowienia dla czytelników dziennika.
![]() |
#48 |
Ban Dożywotni
|
![]()
To niezły remis. Byliście uwięzieni na borucie bo ek padł i sobie tpki porobiliście gdy my lurowaliśmy na hektora jak do was wracał i tylko dlatego połapaliście bosika. A ja se z hektorkiem biegałem, wkońcu mówię, dobra trzeba go zgubić na borucie i jak szef przebiegłem borutę, zgubiłęm skulla, es (ale mi ego podrosło teraz essssss)
Zabiliście jeszcze toporka. A u was padło łącznie ile osób? Wbijam po czerwia 07 lut 23:24 218 Pokonany przez Boruta, Żywiołak Ognia, ogień Ilrlal 07 lut 23:24 221 Pokonany przez Boruta, Demon, Demon Dancing bear 07 lut 23:24 194 Pokonany przez Boruta, ogień, Żywiołak Ognia 07 lut 22:47 195 Pokonany przez Boruta, ogień, Demon Król Fardon Pierwszy (XDDDD) 07 lut 23:11 191 Pokonany przez Czarnoksiężnik, ogień, Czarnoksiężnik Gdyby nie tpki, to wszyscy byście popadali. Czekamy na rozwinięcie tego wykorzystywania bugów - dominatorzy. |
![]() |
![]() |
![]() |
#49 | |
|
![]() Cytat:
![]() Nie remis. Czeski remis.
![]() |
![]() |
#50 |
Ban Dożywotni
|
![]()
To trzeba było tak zrobić, a nie dawać tpki siedmiu osobom i wykorzystywać to na swoją korzyść. Gdyby nie tpki, nic byście nie zrobili - hektor by padł od nas, a wy byście dalej uwięzieni na borucie byli, ew. połowa by od was padła gdybyście ją przebiegali.
|
![]() |
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
Narzędzia wątku | |
Wygląd | |
|
|