Witaj w Altaronie!
Znajdujesz się na krawędzi między światem realnym,
a magicznym Altaronem. Zrób krok do przodu i przeżyj
niesamowitą przygodę!
14-05-12, 19:08 | #41 |
|
MiĹo siÄ to czyta i kazdy pisze z sympatiÄ :-). Do tych co odeszli , wracajcie :-D. A wam Collegium i Exorit dziÄki Ĺźe miaĹem co oglÄdac . ByĹo wiele fajnych walk . Powodzenia i pozdrowienia . To temat Collegium ale o was Sunblade i Sleepwalkers tez pamietam i wam tez dziekuje. A Selbo mowiĹeĹ ze walczysz o pokoj na swiecie Altaronu , mogĹbym ci pogratulowac bo moge dzis powiedziec ze jest pokoj . Jeszcze raz wszystkim wielkie dziekuje . A takze moze wszystkie klany spotkamy sie w karczmie ,aby sie spotkaÄ ,posmiaÄ po zartowaÄ , po wspominac i Red Rose stawia wĂłdke :-D. Jak by co mysle ze
moglibysmy sie spotkac w weekend i mam nadzieje ze bez zadnego bicia :-). Czipsu |
14-05-12, 19:30 | #42 |
|
Co mogę dodać? Walczę. Nie martwcie się- od czasu do czasu i tak zaloguję(Eastside strzeż się;>).
Hail Tisaya |
14-05-12, 21:12 | #43 |
|
No cóż mogę powiedzieć, trzeba umieć i przegrywać ;). Ostatnim czasem nie miałem zbyt wiele czasu na grę, chyba się stary robię hehe ;P. Gratuluję i pozdrawiam. Czasem wpadnę tu jeszcze ;)
14-05-12, 21:31 | #44 | |
|
Cytat:
A co do reszty collegium Colens - Szkoda,że nie udało nam się walczyć w jednym teamie,może kiedyś gdzieś Uiopek-Mimo wszystko pozdrawiam Cię,stary kumplu,ja z rookowaniem tego chara nie miałem nic wspólnego,a to że dostałem passy to nie moja wina,ale cóż masz na mnie namiar,będziesz chciał to się odezwiesz :) Julka-Napsulimy sobie nerwów ostatnimi czasy,ale mimo wszystko,wpadnij czasem na bajerę Daarko - Niech Ci się tam córka dobrze chowa,niech rośnie duża i zdrowa ;) Trianos - Nie zachlej się na śmierć,kiedyś się jeszcze na vt trafimy,mur beton! Pimpek,Foka,Shiryu - SIUSIAK!! Burant - Jedź tam na tym koniu ile siiiiił! :) Sis Roy - Ty gdybyś został piłkarzem,byłbyś najlepszym napastnikiem,nie jeden hattrick byś ustrzelił :D Lai - Jeden z najbardziej normalnych,zawsze skorych do rozmowy ludzi :) Jeszcze kilku bym znalazł :) Lenob,Yogi - Wszystkiego nie najlepszego :) |
|
15-05-12, 06:17 | #45 |
|
Gratulacje staremu Planu B
|
15-05-12, 09:48 | #46 |
|
Całe Exorit miało równomierny wpływ na wynik tej wojny. Mimo w imieniu byłego Planu B dziękuję za gratulacje ;)
All of old. Nothing else ever. Ever tried. Ever failed. No matter. Try again. Fail again. Fail better. Ostatnio edytowane przez leavemealone! ; 15-05-12 o 09:49 Powód: literówka |
18-05-12, 22:08 | #47 |
|
Kocham Was wszystkich. Gratuluję wygranym :D
Peace & Love. Arczi... |
20-05-12, 12:14 | #48 |
|
Ciekawy temat, bardzo dojrzałe wypowiedzi pomijając oczywiście pojedyncze jednostki ,, Zurvy"
Dzięki za walka, za odwagę i czas :) bo razem tak naprawdę poświeciliśmy go bardzo dużo. Triumf jest nagrodą za ten trud, który znamy Triumf jest naturą naszej krwi zapomnianej Triumf jest spełnieniem naszych snów o wygranej Triumf nowej ery to nasz bóg, przy nim trwamy |
20-05-12, 16:09 | #49 |
|
Ja wiedziałem że tak będzie, dlatego zmieniłem strony! Ha! Ha! Ha! ale ze mnie ku*as!
15-06-12, 23:28 | #50 |
|
W naszym życiu wiele jest ważnych chwil. Chwil, których nie zapomnimy do końca naszych dni.
Czy to te smutne czy te wesołe - zazwyczaj chcemy je przeżyć wraz z naszymi przyjaciółmi. Jest jednak pewne święto, które przeżywamy najbardziej z jedną, jedyną osobą. W tym dniu na zawsze łączymy się z naszą drugą połówką, by już do końca naszych dni żyć jako jedność. Tak! Tym wydarzeniem jest ślub, wesele! To właśnie wtedy przyrzekamy miłośc, wierność... i co tam jeszcze było :D Mimo iż nasz kolega Marek ślub brał już jakiś czas temu, na huczne wesele nadszedł czas właśnie teraz! Drogi Laiu - bo pod tym nickiem znamy i lubimy Cie wszyscy. Proszę, nie zapominaj o nas do końca i bądź z nami tak często jak było to dotychczas! Niech nie zwiedzie Cie przekonywanie Twojej żony. To jednak nie tylko same pixelki! Życzymy Ci wszystkiego najlepszego i niech impreza trwa w najlepsze! Zdrowie Laia, Altarończycy! Ostatnio edytowane przez Obles ; 15-06-12 o 23:38 |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
Narzędzia wątku | |
Wygląd | |
|
|