Witaj w Altaronie!
Znajdujesz się na krawędzi między światem realnym,
a magicznym Altaronem. Zrób krok do przodu i przeżyj
niesamowitą przygodę!
|
Rejestracja | FAQ | Lista użytkowników | Kalendarz | Szukaj | Dzisiejsze posty | Zaznacz wszystkie fora jako przeczytane |
![]() |
|
Narzędzia wątku | Wygląd |
![]() |
#1 | |||
|
||||
Odwiedzin: 37130
|
![]() |
#2 |
|
![]()
O K**wa jestem pod wrażeniem.
Sygnatura gracza wicked"14:24 Grejpfrut [151]: nie poradzisz nic bracie mój gdy na tronie siedzi ...." Tron-admin w altaronie przypadek? ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
|
![]()
Jak zwykle świetny artykuł. Biorąc pod uwagę fakt, że Azzerotg jest pod rządami Abitańczyków, nie znajdziemy tam zwykłego miasta(domki, depo itd itp) jak Neolith? Oraz szto to za wyspa pojawiła się na mapie?
Głosuję na Krainę Tysiąca Jezior!! |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
|
![]()
Praktycznie cały kontynent prócz Zachodniego Altaronu i Dhirenu jest opanowany przez Abitańczyków/Ideowców (no może poza Namitryą bo klimat nie ten), więc nie liczyłbym na "przyjazne miasta". Ale w każdym księstwie są ludzie, którzy przybyli z innych księstw i zabici nie zostali, więc póki na terenach opanowanych będziemy udawali ich mieszkańców poddanych Abitańczykom/Ideowcom to nie powinni Nas atakować (osoby, które wykonają zmienione misje na przeszłości po aktualizacji będą wiedziały o co chodzi).
Ta wyspa to nie wyspa w sumie, nanoszone przez wieki tony piasku, które z powodu obniżenia się poziomu oceanów przez te lata stały się dobrze widoczne.
![]() |
#5 |
|
![]() W mojej głowie widze takie dialogi zanim napisano I artykuł: -Ej, pusto na stronie altaronu, napisałbym artykuł, ale nie ma nawet o czym. -Fakt, pusto. Może opisz historię jakiegoś Npc -Historię? O czym ty piszesz! Wiesz, że jest uboga... -Hm, w takim razie wymyśl. Wymyśl historię. Wymyśl fabułę, przecież jej nie mamy. Napisz stos artykułów o byle czym, zrób kawałek mapki w jakimś programie, wymyśl nazwy i niech się cieszą.
![]() |
![]() |
#6 |
|
![]()
Jakbyś czytała dialogi NPC to mogłabyś wiele się dowiedzieć, z Gotfrydem porozmawiać można od dnia startu serwera, mapy poglądowe o rozmiarach całej Ertany jak i podziałem na księstwa znajdują się w zapiskach Trava z 2011 roku, a sporządzone zostały przez Prakta, wiele podstawowych kwestii fabularnych było spisywanych już w roku 2009 na forum hunted.pl.
Innymi słowy - hejtować możesz do woli, przyzwyczaiłem się.
![]() |
#7 |
|
![]()
Ja mam nadzieje że kiedyś te tereny będę mógł zwiedzić , chyba że już coś można a o tym nie wiem.
Bo czytanie bajek trochę bez sensu . Ale fajnie się czyta. |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
|
![]()
fabuły nie ma, a jakoś z kilku dialogów z npc'kami można dowiedzieć się o historii altaronu, dodać coś kreatywnie od siebie, skleić w całość. Wychodzi fajny tekst, który równie dobrze możnaby potraktować jako zapowiedź. No ale komuś musi odpierdalać na myśl o ulotności smoczego orsh'omcy.
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
|
![]() Cytat:
![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |
|
![]() Cytat: