Witaj w Altaronie!
Znajdujesz się na krawędzi między światem realnym,
a magicznym Altaronem. Zrób krok do przodu i przeżyj
niesamowitą przygodę!
|
Rejestracja | FAQ | Lista użytkowników | Kalendarz | Szukaj | Dzisiejsze posty | Zaznacz wszystkie fora jako przeczytane |
![]() |
|
Narzędzia wątku | Wygląd |
![]() |
#1 | |||
|
||||
Odwiedzin: 42244
|
![]() |
#2 |
|
![]()
Ja chce Ajsor w Altaronie!!!!
To, że praktycznie cały kraj jest pod kontrolą ideowców to mnie zaskoczyłeś. Zawsze myślałem, że przynajmniej połowa terenów należy do białych krasnali. Wiadomo gdzie zwiał Car oraz jakie ziemie prócz stacji są jeszcze pod kontrolą Caratu? I czy po dodaniu obszaru Ajsoru do gry będzie tam jakieś normalne miasto jak Neolith?(depo, sklepy, domki i GH do wynajęcia). Co do następnego arta to głosuję za tym czymś za Bramą Kobarta, Namitrya bodaj(popraw mnie jeśli się mylę;)). |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
|
![]()
Gdyby było wiadomo gdzie zwiał to by go ideowcy dawno wykończyli, więc lepiej jeżeli pozostanie to tajemnicą. Ideowców, którzy mieszkają w Ajsorze nie rozpatrywałbym jako bezwzględnych i atakujących wszystkich "obcych". W Ajsorze znaczną część społeczeństwa stanowią ludzie, więc wtopić się w tłum nie powinno być trudno nawet w stolicy, która powyższe elementy (domy, itp.) zawiera.
![]() |
#4 |
|
![]()
Marek przyjacielu wszystko na wypasie jak to już na Ciebie przystało, tylko co Ty za generatora nazw używasz..
głosuję na Azzerotg |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
|
![]()
Nazwy miast i wiosek posiadają naleciałości serbsko-rosyjsko-ukraińskie. ;p
![]() |
#6 |
|
![]()
Namityra
![]() Co to artykułu to ok, zawsze myslalem ze Ajsor jest mniejszy ![]() Sory za literowki ale pisze ze stacjonarnego
![]() |
#7 |
|
![]()
Dobry tekst
Jestem za: Azzerotg
![]() |
#8 |
|
![]()
Skoro Merv odpowiada na pytania tutaj to dołożę kolejne;p Czy Altarońskie krasnoludy prowadzą ekspedycje w celu znalezienia złóż rud i kamieni szlachetnych? (fajnie by było spotkać większe skupiska krasnali poza Ajsorem) Jaka kraina znajduje się na zachód od Bekalelu? No i ostatnie, czy na Ertanie są jakieś inne państwa prócz Altaronu oraz Ajsoru?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
|
![]()
Krasnoludy mają kopanie w naturze, wszędzie gdzie się zjawią zakładają kopalnie w celu wydobywania czegokolwiek co tam znajdą.
Na zachód od Bekalelu znajduje się "Kraina Tysiąca Jezior". Azzerotg, Namitrya i to w krainie tysiąca jezior. :p
![]() |
#10 |
|
![]()
No fakt zapomniałem wymienić Namitryi i Azzerotg. Liczyłem, że Ertana jest trochę większa;p
|
![]() |
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
Narzędzia wątku | |
Wygląd | |
|
|