Witaj w Altaronie!
Znajdujesz się na krawędzi między światem realnym,
a magicznym Altaronem. Zrób krok do przodu i przeżyj
niesamowitą przygodę!
|
Rejestracja | FAQ | Lista użytkowników | Kalendarz | Szukaj | Dzisiejsze posty | Zaznacz wszystkie fora jako przeczytane |
Krótka Wiadomość |
[2023-05-02 14:55] Wprowadziliśmy kolejne drobne zmiany i poprawki. Przed zalogowaniem się do gry prosimy o pobranie najnowszej wersji klienta. Zachęcamy do zapoznania się ze szczegółową listą zmian. |
![]() |
|
Narzędzia wątku | Wygląd |
![]() |
#11 |
![]()
Jestem za.
Dlaczego? Dlatego, że 50 poziom robi więcej exp/h ode mnie :> ![]() Czyli jest dmg dealer, jest bloker, są nawet z 2 respy w Altaronie które by nadążały z respem. Nie ma share- nie ma po co iść. A najbardziej to współczuję Janeli, 2 blokerów/serw z którymi może mieć share. Ale ma być trudno, nie?
![]() |
![]() |
#12 |
|
![]()
Co ty gadasz? Chcesz dojebać system jeszcze bardziej? Poza tym przecież lvl to tylko liczba, taki 100lvl sam by wbił szybciej lub nie dużo wolniej lvl.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#13 | |
|
![]() Cytat:
I zrozum, według koncepcji administracji "lvl nic nie znaczy" ,więc co z tego ,że ktoś będzie szybko je zdobywał? DMG nie zależy od lvl ,więc jakie to ma znaczenie ,czy ktoś ma lvl x ,czy y? Po to proponuję też zachowanie obecnego systemu ,do 100 poziomu ,aby nie wyexpiać momentalnie noobcharów edit2. Zresztą na "mega potworach" jest słaby exp i chodzi się tam jedynie dla loota. A takie piaskowe to spokojnie może bloczyć 120 lvl ze sio. I czemu tylko mowa o tym co w drużynie zyska taki ~100lvl? Skoro on dostanie 500k/h w shared to oznacza ,że te 200/300 lvl tyle samo stracą (zakładając ,że ten 100 jest jedynie na doczepkę ,żeby go szybko wyexpić). Ostatnio edytowane przez Shidar ; 03-08-14 o 14:50 |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
|
![]()
Ael to nowa postać, więc przewyższa mnie w sile nawet. więc lvl daje tylko hp/pn/udźwig... a expi się tak samo trudno bądź łatwiej, bo Ael szybciej zabije górskiego niż ja.
przykład ja 200 zwiadem górskie biłem, a mój rycerz 53 lvl bije górskie z 50+ magiem duchownym bądź nekromantą, to pomyśleć co będę bił na 200 lvl z magiem duchownym. |
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
|
![]()
@Azafaris
z tego co się orientuje adrondil rycek 1h ele alche na 77lvl wysolował piaskową hydrę |
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
|
![]()
Mi się zawsze podobało w grach tzw. "Taxi". Płacisz jakiemuś h lvlowi za to żeby cię albo wyexpił, albo żebyś sobie mógł zrobić farmę jakichś sp (skill pointów).
Niestety taki system obecnie nie ma prawa bytu. Dlaczego? 1. Kasa w Altaronie kompletnie nie ma wartości 2. Nie ma na co przeznaczać tej kasy 3. Nie można robić żadnych legendarnych przedmiotów z 15 bonusami i ogólnie system obecnych bosnusów jest słabiutki. |
![]() |
![]() |
![]() |
#17 | |
|
![]() Cytat:
Co jeśli woj na 200 skilu wbije w 12 wnęk bonus do 2h? Mag nekro na 200 mvlu doda sobie kilka m lvi? Jeśli Adrana.... bla bla.... zrobi z duala prosa przez wnęki? BTW. Ele, altaron ma być trudny lol... Gdzie Ty masz głowę?
Superbia Avaritia Luxuria Invidia Gula Ira Acedia 18:59 Razel z Athoyra [NCL]: arogancki klaunie 23:07 Broom [HEX]: być dunem... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#18 | |
|
![]() Cytat:
Przy doprowadzeniu do sytuacji w której 101 lv ma shareda z kazdym doprowadzi do tego,ze wbicie 200lv zajmie miesiac. Wyobrazcie sobie,ze na 101lv koledzy biora was na piaskowe(200lv bloker,który sie nie zatrzymuje tylko biegnie przed siebie,a trzech 200 magów nekromantów zabija wszystko w biegu.) System jest dla mnie jak najbardziej ok ,to nie jego wina,ze gra malo ludzi i niektorzy nie maja jak zebrac ekipy. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
|
![]()
To, że lvl się nie liczy nie oznacza, że nie liczy się ilość doświadczenia, która przecież przekłada się na PN, a one na skille. Tylko liczba sama w sobie nie ma znaczenia.
![]() |
#20 |
|
![]()
Bubsko mowisz, ze wbicie z 101 na 200 zajmie miesiac, a teraz niby ile zajmuje? Niepelne 2 miesiace i to z blokerem do 120, a pozniej solo (mag duch). Tak przeciez Ozi wbil 200
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
Narzędzia wątku | |
Wygląd | |
|
|