Witaj w Altaronie!
Znajdujesz się na krawędzi między światem realnym,
a magicznym Altaronem. Zrób krok do przodu i przeżyj
niesamowitą przygodę!
|
Rejestracja | FAQ | Lista użytkowników | Kalendarz | Szukaj | Dzisiejsze posty | Zaznacz wszystkie fora jako przeczytane |
Krótka Wiadomość |
[2023-05-02 14:55] Wprowadziliśmy kolejne drobne zmiany i poprawki. Przed zalogowaniem się do gry prosimy o pobranie najnowszej wersji klienta. Zachęcamy do zapoznania się ze szczegółową listą zmian. |
![]() |
|
Narzędzia wątku | Wygląd |
![]() |
#11 | |||
|
![]()
Ehhh...
Cytat:
Cytat:
Cytat:
I też nie napisałam, że oni każą zabić smoka. Idąc dalej, jeśli trzymać się Twojej wersji, że niby Jeźdźcy tak chcieli to skoro są tacy dobrzy to dlaczego trzymają w siedzibie smoczych jeźdźców smoki w klatce, a po drugie, skoro je tak bardzo kochają i niby patrolują tereny to dlaczego pozwalają aby gracze zabijali bezkarnie smoki?
![]() |
![]() |
![]() |
#12 | |||||
|
![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Według mnie sama historia jest słaba a sposób w jaki wykonuje się quest jest nie ciekawy i nudny, tyle ode mnie. |
|||||
![]() |
![]() |
![]() |
#13 | ||||
|
![]() Cytat:
Nie pisałam tego detalowo tylko ogólnie. Wedle mnie to mogło powstać dzięki elfom, a równie dobrze można to zmienić na budowanie miesiącami. Nie widziałam, że z każdej propozycji ogólnego zarysu misji muszę się ze wszystkiego tłumaczyć. Dalej, może jeszcze napisać dialogi, questlogi? Cytat:
![]() Cytat:
Ty nie widzisz sensu, ja tak. Cytat:
Zatem: odnajdujemy w klatce dwa jaja (jaja nie są smoka, bo to samica ani też jeźdźca bo ma je przy sobie) i smoka naszego rannego jeźdźca. Ok, dzięki za opinię. ;) Każdy ma prawo mieć swoje zdanie.
![]() |
![]() |
![]() |
#14 | |
|
![]() Cytat:
Jeżeli chcesz, aby propozycja weszła w życie to musisz opisać wszyściutko, bo administracja nie będzie chętna sama dopowiadać historii tego wszystkiego :/ |
|
![]() |
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
Narzędzia wątku | |
Wygląd | |
|
|