Forum Altaron.pl

Forum Altaron.pl (https://forum.altaron.pl/index.php)
-   Archiwum (https://forum.altaron.pl/forumdisplay.php?f=102)
-   -   Bug na stacku (https://forum.altaron.pl/showthread.php?t=10009)

corkarypto 31-03-14 22:15

Bug na stacku
 
Sytuacja jest bardzo dobrze znana już od dłuższego czasu zajmujecie się różnymi rzeczami(nie bede oceniał czy ważnymi czy nie) a nie możecie naprawić tych zasranych stacków?
Dziś padłem ja jak i wielu moich kolegów z gildii ponieważ wywaliło mi klienta ( tak to było kurcze pióro) podczas gdy miałem odpalonego skulla, ponieważ klient się buguje gdy jest wiele osób na stacku lub jak jest wywalone dużo trashu. Co skutkowało wizytą w świątyni. Rozumiem że to jest bug ale wykorzystywanie tego bugu nie jest łamaniem regulaminu? A zresztą kij z tym.
Zróbcie coś z tym bo, wydaje mi się że ta sytuacja może się nie raz powtórzyć a jeśli mam padać w tak głupi sposób to usuwam postać i narazie.

Altrel 31-03-14 22:31

W tej chwili Pan Pregusia naprawia ten problem. Zmiany zostaną wprowadzone w aktualizacji.

kanapa 31-03-14 22:50

Narazie <znaki>

toxic2002 01-04-14 06:12

Przydało by sie jeszcze oddać lvl bo żyby tyle osób padło przez buga gdy w grze traci się 4 lvl za śmierć a wywalalo co chwile....

wejnos 01-04-14 06:34

A zauważyliście że jaki nie byłby błąd to administracja naprawi go w aktualizacji? Przecież jak to wszystko (błędy i dodatki) sie pokryją to cały altaron sie rozpadnie

grek 01-04-14 09:17

odexpicie ::* :D

Wicher 01-04-14 10:22

My tez mielismy te bugi. Tak czy siak byscie padli, byliscie kompletnie zamknieci. Tak wiec jakakolwiek prosba o oddanie lvli jest tu kompletnie nie na miejscu.


PS. Te bugi byly pewnie przez twojego bota, ktorym odtraszowujesz wszystko w sekunde.

9106796 01-04-14 13:17

Mozliwe,że by padli ale na pewno kick z gry ulatwil Wam pushowanie ze stacka na ktorym my dostawalismy debugi wiec to glupie wytlumaczenie tego,ze wszyscy byscie padli.

Altrel 01-04-14 14:08

Cytat:

Napisał wejnos (Post 91758)
A zauważyliście że jaki nie byłby błąd to administracja naprawi go w aktualizacji? Przecież jak to wszystko (błędy i dodatki) sie pokryją to cały altaron sie rozpadnie

Sprecyzuję - wszelkie błędy, które piszę, że zostaną naprawione w aktualizacji są już naprawione na serwerze testowym. Nic się nie rozpadnie.

Obles 01-04-14 14:49

Przyznam, że dziwie się, iż z poprawą błędów zwleka się do aktualizacji.


Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 10:38.

Powered by vBulletin Version 3.8.4
Copyright 2000 - 2019, Jelsoft Enterprises Ltd.
Tłumaczenie: vBHELP.pl - Polski Support vBulletin