PDA

Zobacz pełn± wersję : Status Szlachecki


bizemize
30-04-11, 14:05
Kupilem status szlachecki na 60 dni. Zostal on aktywowany na stronie jednak w grze nie posiadam go prosze o pomoc jednego z MG!

kapi
01-05-11, 15:46
mam identyczn± sytuację, aczkolwiek kupiłem premium na 7 dni przez SMS, na stronie piszę ze jest aktywowane, a gdy loguje sie do gry to pisze, ze mam darmowe konto. prosze o szybkie zalatwienie problemu

dorotkay
03-05-11, 12:12
Mam ten sam problem zakupilam sms Tytul szlachecki na 30 dni Kasa zostala pobrana jednak nie aktywowano tytulu ponownie kupilam za 5 zl ten jednak jest prosze o pomoc w odzyskaniu moich pieniedzy badz tytulu za wczesniejszy sms

Ziko
03-05-11, 16:47
A czy aktywowała¶ na dole strony zakup premium?

btw. zauważyłem mały bł±d na stronie ze Statusem Szlacheckim, otóż tranSakcję piszę się przez "s", a nie "z", ale to taki drobiazg. ; )

Pozdrawiam.

dorotkay
03-05-11, 22:39
niestety ale tej pierwszej zakupionej nie ma ,natomiast tak jak pisalam wyslalam drugi sms na premium 7dni i ta jest i ta aktywowalam,zaginela 30dniowa :(

Erizen
03-05-11, 23:17
Na dole strony trzeba zrealizować transakcję :P
Przed chwilk± kupowałem..

dorotkay
04-05-11, 09:18
Jak napisalam wczesniej wiem gdzie aktywowac wiem co mam zrobic pisze ze pobrano pieniazki z telefonu natomiast nie ma promocji i nie mam co aktywowac kolejny sms ktory wyslalam jest pierwszego nie ma