PDA

Zobacz pełną wersję : toporniki nie chcą spać!


Artur II.
15-09-12, 11:02
stary błąd którego nikt nie naprawił
..
niestety nie mogę wrzucić sreena ale kiedyś betonowy lukasz coś takiego miał bo czytałem na forum, więc nic nowego...

Slythia
15-09-12, 11:36
Nie chcą spać, to znaczy po zabiciu ich nadal stoją?

grek
15-09-12, 13:41
tak tez tak miałemz 2 razy topornik jest red potem nie ma już hp pokazanego a on nadal stoi

Slythia
15-09-12, 13:50
Prosimy takie błędy na bieżąco zgłaszać, natychmiast je naprawimy. Potrzebny jest nick postaci.

grek
15-09-12, 16:40
pro scout ... xD

jacobs93
06-10-12, 12:55
Chciałbym odswiezyc temat poniewaz ten "blad" znowu wystepuje...


niestety niemoge wrzucić screena a nie chce podawac linku do zdjecia...

Slythia
06-10-12, 14:26
Chciałbym odswiezyc temat poniewaz ten "blad" znowu wystepuje...


niestety niemoge wrzucić screena a nie chce podawac linku do zdjecia...

Zrobione..