PDA

Zobacz pełną wersję : Domek


Uiop
25-05-12, 10:43
Sprzedałem domek, jednak wszystkie rzeczy w nim zostały. Nie przeniosły siędo depo. Czy to błąd?

cinkiwonsz
25-05-12, 10:48
Kto mógł wejść do domku, może dalej. Kto spał w wyrze, nie został wyrzucony. Kliknięcie "look" w drzwi pokazuje nowego właściciela.
'Kościelna 9'

Edit: 'Królewska 1'; tam też nie wyczyściło sublokatorów i gości, mogę wchodzić, ale sprzętu już tam nie ma. Prawdopodobnie posprzątał nowy właściciel, bo śmieci jakieś leżą.

Uiop
25-05-12, 11:35
Oczekuję oddania mi mojego dorobku, na który pracowałem przez ponad pół roku. Jeśli nie będzie innej możliwości, proszę o cofnięcie serwera.

maja1414
25-05-12, 13:50
No pewnie cofamy ci już serwer, bo masz taki kaprys...
Ja poproszę aby SG banowali wszystkich co nie ubiorą się na zółto, bo taki kolor mi się podoba. Kpina.
Makmej nie pochwaliłeś się co tam było w tym domku :)

Uiop
25-05-12, 14:18
Mam taki kaprys, żebyście nie wykorzystywali buga moim kosztem. To źle?

maja1414
25-05-12, 14:30
Aha czyli kupowanie domków to bug... Nie wiedziałem. Wiesz to gra RPG jak to niektórzy mówią (nie jest to tibia) i rzeczy same ci się z domku nie zabiorą. Jak robiłeś kiedyś przeprowadzkę to rzeczy z poprzedniego domu teleportowały ci się?

cinkiwonsz
25-05-12, 14:42
Wraz z chwilą, gdy skończy się nam status szlachecki tracimy naszą posiadłość. Następnego dnia po zapisie serwera wszystkie przedmioty, które trzymaliśmy w posiadłości zostaną wysłane do naszej skrzyni depozytowej. z FAQ
Powiedz jeszcze raz, że to nie błąd i nie powinien nawet chcieć odzyskać rzeczy, bo oddał razem z domkiem.

Agri
25-05-12, 16:36
Wiedziałem, że mam go kupić i byłoby moje :(

Uiop
27-05-12, 21:07
Temat do zamknięcia.