PDA

Zobacz pełn± wersję : Status szlachecki...


astas
05-03-12, 17:26
Witam!
Dzis czyli dnia 2012-03-05 15:12 zakupilem status szlachecki na 3 dni. Aktywowalem go na stronce, zalogowalem sie do gry a przy wyborze postaci byl na dole napis: Konto szlach 3 dni zostalo. OK wszedlem do gry probuje zmienic outfit na ten dodanych przy aktywowaniu statusu lecz nowych strojów nie ma... Wylogowalem z gry. Loguję ponownie a czerwony napis 3 dni zostalo z okna wyboru postaci zniknal o.O Proszę o odpowiedĽ i naprawę błędu..
Pare chwil wczesniej ponownie zakupiłem status - o dziwo tym razem wszystko działa ale nadal mam tylko 3 dni... mogę dodać screeny.

Ostatnie transakcje
Data Liczba dni Akcje
2012-03-05 17:06 +3 dni
2012-03-05 15:12 +3 dni



Obecnie posiadasz status szlachecki. Będzie on trwał jeszcze przez 3 dni.