PDA

Zobacz pełną wersję : Wygasniecie hasla do gry


Piglet
18-02-12, 22:46
Czy mozna jakos zalozyc nowe konto do gry? Moge wchodzic na konto forumowe, lecz widocznie haslo do gry wygaslo. Ostatni raz logowalem gdzies w kwietniu

Slythia
18-02-12, 22:57
Hasło nie wygasa, nie ma takiej fizycznej możliwości. Jeśli zwyczajnie go zapomniałeś to skorzystaj z formularza przypominania hasła, dostępnego na głównej stronie gry.

Piglet
18-02-12, 22:58
Haslo mam zapisane, kopiuje, nie dziala.

Slythia
18-02-12, 23:07
W takim razie zwyczajnie je zrestartuj za pomocą wspomnianego wcześniej formularza.

6986689
19-02-12, 16:00
Sluchajcie mam problem!!!

Gdzy loguje sie na Altarona to jestem chwile na grze, po kilku sekundach wyskakuje mi ramka i pisze KURCZE PIÓRKO. WYSTAPIL KRYTYCZNY BLAD
potem wl na nowo ger i jest ramka i pisze cos tam o OUTFICIE nie wiem co jest grane.
Mam normalnego klienta Tibii 9.44

Prosze o szybka odpowiedz z gory dziekuje!!!!

Tron
19-02-12, 16:09
Sluchajcie mam problem!!!

Gdzy loguje sie na Altarona to jestem chwile na grze, po kilku sekundach wyskakuje mi ramka i pisze KURCZE PIÓRKO. WYSTAPIL KRYTYCZNY BLAD
potem wl na nowo ger i jest ramka i pisze cos tam o OUTFICIE nie wiem co jest grane.
Mam normalnego klienta Tibii 9.44

Prosze o szybka odpowiedz z gory dziekuje!!!!

Ściągnij nowego klienta Altaronu ze strony głównej Altaronu.

jasiek50
19-02-12, 20:02
problem może być też z grafiką, jak zmienię w ustawieniach silnik graficzny to też mi się tak dzieje.
muszę używać directx5, bo na 9 mam ten sam błąd.

Szporek
22-02-12, 18:53
witam musze przyznac koledze racje iz rowniez spotykam sie z tym nawet gdy codziennie korzystac z postaci i swoich innych kont i rowniez od czasu do czasu moje haslo aktualne do gry czasami nie dziala wiec sa tu jakies problemy techniczne po przez ktore napewno nie jeden z nas napotkal sie problemem technicznym serverowni ze tak jest.

siwyus
22-02-12, 18:56
Trzeba uważać na CapsLock i Shift+Ctrl :p

cinkiwonsz
22-02-12, 19:30
Raz miałem tak, że za diabła nie wchodziło mi hasło, ale pomogło wyłączenie i ponowne włączenie klienta. Nie mam pojęcia, czym mogło być to spowodowane i miało miejsce tylko raz, jeszcze na starym kliencie.