PDA

Zobacz pełną wersję : Pytanie do administracji!


manolo96
22-10-11, 06:54
Mam takie pytanie bo jak się padnie to stamina się odnawia , "to jest błąd czy tak to mam być" ?

makmej
22-10-11, 09:41
To jest błąd

Vomusu
22-10-11, 16:28
Z tego, co się dowiedziałem od GMa, to stamina ma zostać całkowicie zlikwidowana w nastepnym update.

Agri
22-10-11, 17:16
No jeśli nie da się jej naprawić to jest to dobry pomysł, zważając na to, że gra tu garstka osób i bardzo łatwo ich ogarnąć i po kolei posprawdzać czy nie mają bota ;)

manolo96
23-10-11, 09:55
No jak by usunęli było by dobrze.Na początku na exp 1,5 (szlachta) wbijasz 3 lvl w godzinę staminy , padasz tracisz pół lvl , potem znów wbijasz lvl padasz wbijasz padasz itd.
Trochę bez sensu xD

jakub00s
23-10-11, 18:48
No jak by usunęli było by dobrze.Na początku na exp 1,5 (szlachta) wbijasz 3 lvl w godzinę staminy , padasz tracisz pół lvl , potem znów wbijasz lvl padasz wbijasz padasz itd.
Trochę bez sensu xD

Trochę bez sensu jest padać co godzinę, nie sądzisz?

Nil Loth
23-10-11, 21:42
zamknąććććććććććć