PDA

Zobacz pełną wersję : Brak łączenia


Astero
29-11-18, 15:23
otóz zbierałem kilka bagów na respie i miałem tam po kilka muchomorków

Otóz Jak ustawie na hota i sa w różnych stack nie liczy wszystkich tylko z kilku plecaków i jak sprzedam te kilka użyję ponownie to liczy znowu jakąś cześć

15:19 Używasz 1 z 20 muchomorków...
15:19 Używasz 1 z 12 muchomorków...
15:19 Używasz 1 z 8 muchomorków...
15:19 Używasz 1 z 6 muchomorków...

Catthon
04-12-18, 15:26
Niestety - nie rozumiem.
Czyli nie sumuje stacków ze wszystkich plecaków, tylko z niektórych?

mexiunio
04-12-18, 15:53
Niestety - nie rozumiem.
Czyli nie sumuje stacków ze wszystkich plecaków, tylko z niektórych?

Tak <zzznaki>

Catthon
07-12-18, 12:43
Poprawione na teście, wejdzie w przyszłym tygodniu wraz z innymi poprawkami.