PDA

Zobacz pełną wersję : Młotek płatnerski


Zetix
15-10-18, 22:45
Można przypisać młotek płatnerski pod "F" ale nie można go w ten sposób używać. Czy to nie jest błąd ?

Catthon
24-10-18, 11:02
Jak to zapisać pod F?
Chodzi o przypisanie go pod hotkey?

Kierka250799
24-10-18, 19:48
Z pewnością o to chodzi. Dodanie hotkeya pod literę "F" nie działa on, a młotka nie można używać. Powinno wyskakiwać kwadracik z możliwością użycia, a nie ma.

Catthon
24-10-18, 22:52
Generalnie z tego co wiem młotka nie można używać poprzez hotkeye. Na poprzednim kliencie zdaje się, że też.

mexiunio
24-10-18, 23:16
Generalnie z tego co wiem młotka nie można używać poprzez hotkeye. Na poprzednim kliencie zdaje się, że też.

No nie da się i co w związku z tym? Można to umożliwić?

Zetix
27-10-18, 17:44
Generalnie z tego co wiem młotka nie można używać poprzez hotkeye. Na poprzednim kliencie zdaje się, że też.
Pytanie dlaczego ? Czy to błąd, jakieś niedopatrzenie czy też było to zamierzone.
Czy są szanse że będzie sie dało używać za pomocą hota bo teraz jest to bardzo niewygodne.

Catthon
30-10-18, 12:14
Nie wiem. Zostało zgłoszone do poprawienia i jeżeli się uda - będzie działać.