PDA

Zobacz pełną wersję : Mistrzowskie Leczenie


kuzara123
25-08-11, 21:40
http://img851.imageshack.us/img851/4593/beztytuubj.png (http://imageshack.us/photo/my-images/851/beztytuubj.png/)

Jak widac mimo iz warunki spelniam na nauke czaru to nie moge sie go nauczyc.

padmanek
25-08-11, 21:44
To samo u mnie:

http://t.hotimg.com/ts/gke7wF5.png (http://www.hotimg.com/image/gke7wF5)

Jestem duchownym, mam 20 lvl, mam status szlachecki i oczywiście kasę na czar.

Proszę o pomoc.

Dinoo20
25-08-11, 22:06
Czar dostępny jest po wykupieniu drugiej promocji, która z kolei dostępna jest od 55lvla. Taki paradoks altarońskiej rzeczywistości.

487596
25-08-11, 22:35
To po co robić czar na 20 lvl który można kupić na 55 lvlu ??

Gibon
25-08-11, 22:50
to taki maly asik na naciagniecie graczy do gry gdy widza ze sa czary od danego lvla to pozniej sie okazuje ze jeszcze cos trzeba by go wykupic ;)

487596
25-08-11, 22:54
to taki maly asik na naciagniecie graczy do gry gdy widza ze sa czary od danego lvla to pozniej sie okazuje ze jeszcze cos trzeba by go wykupic ;)

tak, tylko z tego co widzę to tylko Zwiadowcy mają taki asik ;]

kuzara123
26-08-11, 00:44
to taki maly asik na naciagniecie graczy do gry gdy widza ze sa czary od danego lvla to pozniej sie okazuje ze jeszcze cos trzeba by go wykupic ;)
Tak mnie to naciagnelo do gry ze az odechcialo mi sie grac. To bardziej zniecheca niz zacheca. 8) Rozumiem gdyby to bylo na zasadzie: musisz zrobic arcytrudna misje ktora mozesz wykonac na 20lvlu lecz oczywiscie nie dasz rady. Ale to co tutaj zrobili to juz jest czysty debilizm (takie moje zdanie).

padmanek
26-08-11, 00:49
Prosimy administrację o wypowiedzenie się w kwestii tego wałka u zwiadowców. SG nie był w stanie nam pomóc.

maja1414
26-08-11, 07:33
No śmieszne to jest. Na początku zdawało mi się że ten czar będę mógł używać jak zrobię misje po abitańcach a tu taki psikus. Czary dla duchownego układała jakaś blondynka (bez urazy) :D

Slythia
27-08-11, 13:18
Potrzebna podwójna promocja. Poziom jest ustawiony na 20, bo w przypadku innych profesji nie jest ona wymagana - nie chcieliśmy dublować czarów.

kuzara123
28-08-11, 12:29
To moze mi odpowiesz dlaczego tylko lucznik tak ma? Zrobcie tak samo wszystkim profesja a nie lucznikowi - najslabszej profesji.

487596
28-08-11, 12:56
To moze mi odpowiesz dlaczego tylko lucznik tak ma? Zrobcie tak samo wszystkim profesja a nie lucznikowi - najslabszej profesji.

łucznik nie jest najsłabszą profesją ;]

kuzara123
28-08-11, 13:58
Jak nie :] Nie grasz nim to nie wiesz. Na mniejszym lvlu jest dobrze ale na wyzszym to on nic nie ma. Moze chcesz mi wmowic ze mag albo woj jest od niego slabszy?

487596
28-08-11, 14:14
Mag nie ale Woj tak bo Woj powinien być tylko i wylacznie blokerem a nie jakims czołgiem który wszystko niszczy.

Lord Darkei
29-08-11, 09:39
Slythia ta wymówka jest słaba jakaś, wy robiliście to po pijaku ? bo to jest tak debilne że aż w głowie się nie mieści, czar od 20 lvl ale można go używać od 55 no czysty idiotyzm i głupota

Slythia
29-08-11, 11:43
Slythia ta wymówka jest słaba jakaś, wy robiliście to po pijaku ? bo to jest tak debilne że aż w głowie się nie mieści, czar od 20 lvl ale można go używać od 55 no czysty idiotyzm i głupota

Czar jest od 20 dla np. maga. Dla łucznika poziom został podwyższony przez drugą profesję, zaś rycerz chyba w ogóle tego czaru nie ma. Proste...

Lord Darkei
30-08-11, 11:30
No ale widzisz graczy grających łucznikami to zniechęca do dalszej gry

Kentsuki
06-11-11, 14:07
Jeeezu :\
Ludzie ten czar jest po prostu na 55 poziom dla luczkika, a dla maga na 20!
Mogli by zrobić iiny czar dla łucznika ktory dziala tak samo na 55 poziom ale to bylo by bez sensu, nie?

maja1414
06-11-11, 14:10
Nie wiem po cholerę rozpoczynać temat z sierpnia... Gratuluje wyczucia i inteligencji.