PDA

Zobacz pełną wersję : Błąd krytyczny Altaronu ?


Poland1337
20-07-11, 11:55
Witam, wiec zalogowałem się jakieś 5 min temu, i GM Trav zaczął się teleportować z miejsca na miejsce o jakieś 10 kratek i debug mi wyskoczył od tamtej pory nie mogę się zalogować na postać.



http://img838.imageshack.us/img838/9481/altiw.jpg



@EDIT, Dodam iż dzieje się to na nowym kliencie altaronu

Mees Vood
20-07-11, 12:24
Mam podobny problem zalogowałem się tylko na chwile i próbowałem dostać się do dp jednak wyskoczył mi taki sam błąd i również nie mogę się zalogować

Eresol
20-07-11, 12:46
hmm ja tez przed chwilą miałem takie coś :(

AdaSko_358
20-07-11, 13:00
Witam u mnie tak samo się stało. Nawet po ściągnięciu nowego klienta.
I nawet nie mogę się zalogować na główną postać, a na wszystkie inne na koncie tak. I co zrobić w związku z tym?

przemcio
20-07-11, 13:00
Ja mam to samo i nawet nowego klienta ściągnołem ale nie pomogło a widziałem że inni gracze normalnie grają :\

Trav
20-07-11, 13:04
Może nie wiem... Pobraliście, a nie podmieniliście wszystkich plików? Może pobierzcie jeszcze raz? Bo co do autora tematu to mam 100% pewność, że jest w stanie się do gry zalogować, a jeśli nie może, to coś z jego strony winą jest.

Eresol
20-07-11, 13:06
nie podmieniłem plików teraz już działa ;)

Poland1337
20-07-11, 13:08
Teraz tez już mi działa, ale zobaczymy na jak długo :P




@EDIT Znowu debug wywalił :D

AdaSko_358
20-07-11, 13:10
Rzeczywiście nie podmieniłem plików tylko wypakowałem drugi raz stary klient, ponieważ była taka sama nazwa.
Przepraszam za problem.

xyros
20-07-11, 13:19
A ja ciągle mam debugi, ściągalem od nowa klienta pare razy i nic nie pomogło...

Poland1337
20-07-11, 13:19
Chwila, chwila bo ja coś źle robię, jakie pliki trzeba po podmieniać? ja ściągam nowego klienta i tyle?

Qukiz
20-07-11, 14:14
Mam ten sam problem i niewiem co dalej.

Tron
20-07-11, 14:28
Usuńcie całkowicie (zapis mapek zostawcie) starego Altarona i zainstalujcie nowego.

Poland1337
20-07-11, 14:49
Usuńcie całkowicie (zapis mapek zostawcie) starego Altarona i zainstalujcie nowego.


Hmm, nie do końca się z tobą zgodzę, ja tego nie robiłem i tylko ściągnąłem nowego klienta wypakowałem i już 1h śmiga bez debugów, ale może coś w tym jest tez.

Tron
20-07-11, 14:53
Hmm, nie do końca się z tobą zgodzę, ja tego nie robiłem i tylko ściągnąłem nowego klienta wypakowałem i już 1h śmiga bez debugów, ale może coś w tym jest tez.

Tak samo jak ty zrobiłem, ten sposób jest dla osób, którym błędy wyskakują.

Matexowy
20-07-11, 15:08
Mi nic nie pomaga. Przechodziłem koło domku innego gracza a tu :o to wina update czy zwykły błąd gry?

Dr.Joint
20-07-11, 15:17
Ja zrobiłem tak usunąłem od razu folder ze starym klientem (łączne ze skrótem na pulpicie), Ściągnąłem nowego klienta , wypakowałem zrobiłem skrót na pulpicie i wszystko git!

Loli
23-07-11, 00:15
to sam mam wbiłem do dp i mam debuga;/ ściagalem klijenta i nic :\

20000606
29-07-11, 09:09
Mam ten sam problem.
Z 10Poziomem przeniosłem się na drugą wyspę pochodziłem przez jakieś 5minut i mnie wywaliło.

Pingwin
18-12-11, 10:34
Witam ja mam taki problem jest taki quest o helen w karczmie trzeba ją uwolnic zabiłem orka strażnika ale klucza zapomniałem i wyszedłem i teraz nie otworze celi co mam zrobic quest zepsuty czy co nie wykonam go już?

Slythia
18-12-11, 10:37
Quest nie jest zepsuty, sam sobie uniemożliwiłeś jego wykonanie. Nie naszą winą jest przecież, jak przykładowo gracz wrzuci klucz do wody.

Flisu
27-12-11, 11:01
mam pogobny problem tylko wtedy jak wchodze do miasta

Slythia
27-12-11, 14:18
mam pogobny problem tylko wtedy jak wchodze do miasta

Wyrzuć stare pliki i poprawnie zainstaluj nowego klienta.

WsT
28-12-11, 03:29
Tak samo jak wyżej usuń wszystkie pliki gry (mapki możesz zostawić). Zainstaluj na nowo, jeśli nie pomoże zmień lokalizacje plików, silnik graficzny ew. zaktualizuj sterowniki. Miałem podobny problem, mi wystarczyło zmienić nazwę archiwum przed wypakowaniem oraz zmiana silniku graficznego.