PDA

Zobacz pełną wersję : Brass set na rookgaardzie!!


Psimgoth
20-09-14, 22:04
Widzieliście to? :D



Chciałbym oznajmić że na rookgaardzie jest dostępny brass set, jagged sword a nawet Scale armor i halabarda! Oraz battle axe i inne podobne rupiecie.. JAK TO SIĘ STAŁO? Bug jest podobny z lat 1999 kiedy to po zrookowaniu się nasze itemy z mainlandu które mieliśmy założone znajdowały się na rookgaardzie. Wiecej informacji znajdziecie na Tibiopedia.pl oraz tibia.org.pl

Śpieszcie się póki Cipsoft jeszcze nie naprawili buga :D..

Arkon
20-09-14, 22:15
Tibia bierze przykład z Altaronu. Było tak samo. /o/

Windykator
20-09-14, 23:08
A co zrobicie jeżeli powiem Wam, że jest bug nawet teraz, którego zasady działania nie znam, ale potrafię powielać (czego nie robię)? Na rookgaard moja poprzednia wyprawa przyniosła kilka pamiątkowych pocisków ognia i kilka itemów, które ubrać może jedynie mag (rozdane jako pamiątka rookstayerą). Zgłosiłem buga, administracja uznała, że nie zna zasad działania i nie naprawi mojej pierwszej postaci z w/w przyczyn. Bug działa dalej, a przynajmniej działał 2 tyg temu gdy w rozpędzie zrobiłem standardowo postać starym sposobem (oczywiście ma teraz 1 lvl na mainland, więc nią nie gram). Mimo wszystko jestem w stanie przenieś na Nasz licor dowolne itemy jak każdy kto kieruje się jak najszybszym ukończeniem licor'a.

Arkon
20-09-14, 23:10
wejście na łódkę?

Windykator
20-09-14, 23:25
nie, mówię, nie znam konkretnej przyczyny, ale robiąc licor wedle instrukcji znajomych, a raczej porad moja pierwsza oraz jedna z kolejnych postaci znalazła się na licorze po wyjściu na kontynent (po kilku godzinach). Dziwny bug, nie znam zasady działania, ale znam instrukcję obsługi.

Tron
21-09-14, 01:19
Pamiętajcie! Slythia robiła to zanim to było modne!

Psimgoth
21-09-14, 11:24
Byli szybsi od Slythi...