PDA

Zobacz pełn± wersję : Zalogowanie do gry


ZycieJestHajem
17-05-11, 14:40
A wiec loguje sie normalnie na stronie wszystko dziala all okej ale jak chce zalogowac sie na tibie to nie moge. Wyswietla mi zly numer konta albo haslo :x

grabol508
03-06-11, 23:17
mam to samo

Slythia
03-06-11, 23:34
Nr konta = nick z forum
Hasło = hasło do gry, NIE do forum.

Sosna
03-06-11, 23:40
A wiec loguje sie normalnie na stronie wszystko dziala all okej ale jak chce zalogowac sie na tibie to nie moge. Wyswietla mi zly numer konta albo haslo :x

proponuje odpalić klienta altaronu a nie tibii xD

idekPL
02-07-11, 19:55
a sk±d mamy załatwić te hasło :( proszę pokieruj:B

Tron
02-07-11, 21:13
a sk±d mamy załatwić te hasło :( proszę pokieruj:B

Przecież sam stworzyłe¶ sobie hasło. Więc sam powiniene¶ je znać.